fatisham78 مدیر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 11639 عنوان تعبیر خواب بارون باریدن و سجده و گریه چیه دوستان | مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 16 پست خواب دیدم بارون می باره و من رفتم دیدم بارون ملایم و باد می وزه بعد من سجده کردم و داد زدم خدایا ببخش منو و گریه کردمماهی یه بار این خواب رو میبینم میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم 🫂❤️ 1404/08/29 | 08:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatisham78 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 11639 چرا گریه میکنی قبل خواب ؟!!همون باعث خواب اشفته میشه چون حالم بده میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم 🫂❤️
fatisham78 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 11639 عزیزم شما آدم به شدت خوبی هستید وقلب پاکی دارید و دعاتون برآورده میشهقراره ازدواج کنید ویک خواستگارخ ... مرسی عزیزم ♥️ 🦋 ♥️ میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم 🫂❤️