2777
2789

من مدرک شینیون دارم میگیرم دخترم ۴ سال و نیمه هست تک فرزندی و دوست ندارم دلم میخواد چند سال بعد ( البته اگر ناخواسته باردار نشم ) یک بچه دیگه بیارم اما همش میگم چرا دارم میرم آرایشگری یاد میگیرم من که قصدم اینه اما به پولش نیاز داشتم برای رفاه بیشتر خودم و بچم اول نظرم بود خودم سالن بزنم که ساعت کارم دست خودم باشه اما خب وقتی سالن از خودم باشه باید صبح تا شب تو سالن باشم درسته ؟ 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

خب شما الان به همکار نیاز داری 

ناخن کار 

میکاپ کار 

آرایشگر و اصلاح صورت و ....

شنیون کار لازم نیست همیشه تو سالن باشه 

اما اگر آدم مورد اعتماد نداشته باشی 

اونوقت مجبوری همیشه تو سالن باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدا ازین مدرک که دارین میگیرین تو آرایشگاه کار کردید اصلا؟ اگر تجربه ندارید سریع آرایشگاه نزنید یمدت ...

نه الان که نمی‌خوام سالن بزنم اما اگر بخوام روزی سالن بزنم باید الان دوسه تا مدرک بگیرم که اونموقع هم دوسه تا بگیرم تا مجوز بدن اینو صنف بهم گفت 

اما اگر بخوام سالن بزنم تا چندسال نیاز نیست الان برم چندتا مدرک بگیرم 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

خب شما الان به همکار نیاز داری ناخن کار میکاپ کار آرایشگر و اصلاح صورت و ....شنیون کار لازم نیست همی ...

نه آدم مورد اعتماد ندارم یعنی دوست و فامیل ندارم که بگم اونجا باشن...

اگر بخوام خودم سالن بزنم تا یکی دوسال دیگه باید الان برم چندتا مدرک بگیرم صنف بهم گفت برای مجوز باید حداقل ۵ تا مدرک تخصصی داسته باشی ...

اما اگر بخوام با همین مدرک شینیون که دارم یاد میگیرم میتونم جای دیگه کار کنم