2777
2789

اونجا بود که فهمیدم من چقدر کم توقع بودم و هرکی که از راه میرسید رو راه میدادیم خونه که بیاد خاستگاری من!

نه تحصیلاتی داشتن نه شعوری نه شخصیتی!!

یه خاستگار داشتم طرف چن تا امتحانش رو افتاده بود نتونسته بود دیپلمش رو بگیره کامل اونوقت برا من کلاس میزاشت و میگفت امثال من تورو نگیرن دکتر مهندس که نمیاد خاستگاریت!!

خدایی خانوادم بد نیستن !!درسته اسم و رسم دار نیستن ولی با شخصیتن.

من نمیدونم چرا برای من خاستگار درست حسابی نمیاد!بابام هم که هرکیو پیدا میکنه دستشو میگیره میاره خاستگاری من!

خسته شدم منم دوست دارم خاستگار خوب داشته باشم🙂

البته که تحصیلات انچنان مهم نیست چون خودمم دیپلممم

ولی خیلی دلم میخواست زندگی اون دخترایی رو داشته باشم که تحصیلات خودشون خیلی بالاس و همیشه خدا خاستگار خوب براشون میاد انقدر که نصفشون رو رد میکنن و به چشم نمیبینن و امثال خاستگارای منم عددی حساب نمیکنن🙂

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من سطحم متوسطه.

کارمند هستم 

ماشین دارم 

دانشجوی ارشد هم هستم 

خانوادمم رده خوبی دارن 

ولی یک خواستگار نداشتم....

حتی یکی نیومده در خونمون ها فقط گفتن به خانواده 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

مگه شعور و شخصیت به تحصیل و مدرک هست ؟؟ خیلیارو دیدم فوق لیسانس اما شعور صفر 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

مگه شعور و شخصیت به تحصیل و مدرک هست ؟؟ خیلیارو دیدم فوق لیسانس اما شعور صفر

خب اده من خودم یه خاستگار داشتپ تحصیل کرده بود ولی بیشعور بود 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

منم دیپلمم. موردهای زیادی برام پیش اومده که اول ازم خوششون اومده بعد که تحصیلاتمو فهمیدن کنسل کردن.

خواستگار با تحصیلات لیسانس یا بالاتر هم بودن اما خیلی کم. بعدها فهمیدم سر یه چیز موهوم دارم خودمو اذیت می‌کنم. مهم اینه طرف اخلاق و فرهنگ و پول🤷 داشته باشه دیگه حالا مدرکش به چه درد من می‌خوره؟ قدیما می‌گفتن مدرک شعور نمیاره الان باید بگیم مدرک حتی سواد هم نمیاره. یه سریا برای خودشون مهم بوده و توی دانشگاه درس خوندن و سوادشون بالاست ولی خیلیا فقط یه چیزایی پاس کردن و هیچ بار و برگی ندارن. حالا من اینا رو برای خودم جامع همه‌ی خوبی‌ها و دانش‌ها فرض کنم و اعصابم خرد باشه که نمیان خواستگاریم؟ خب نیان چی رو از دست می‌دم؟

از طرفی ما که دیپلم داریم جامعه خیلی بهمون تلقین می‌کنه که همین برات خوبه دیگه چی می‌خوای؟ باید ملاک و معیارهامون رو واضح بگیم تا همه بدونن که فرضا چون من تحصیلات ندارم کاملا اوکیه که طرف مقابلم هم تحصیلاتش پایین باشه اما سطح فرهنگ و رفتار و موفقیت شغلی و پیشرفتش برام مهمه و کوتاه نمیام. 

اطرافیان که این موضوع رو بفهمن دیگه هر خواستگاری معرفی نمی‌کنن. اینجوری اگر موردی معرفی کنن چه تحصیلات داشته باشه چه نداشته باشه بقیه‌ی شرایطش منطقیه.

وا چرا مگه میشه آخه؟

بخداقسم که تا الان ۲۶ سالمه کسی نیومده.

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.