2777
2789
عنوان

دخترخاله م داره مهاجرت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 30 پست
الان شما ناراحتی یا خوشحالی براش؟ به نظرم مهاجرت خیلی تجربه ی ارزشمندیه، خیلی زیاد توی جهان بینی آدم ...

من که از ندیدن و رفتنش ناراحتم از موفقیتشم توشحال 

ولی بحثم سرخودم بود

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان شما ناراحتی یا خوشحالی براش؟ به نظرم مهاجرت خیلی تجربه ی ارزشمندیه، خیلی زیاد توی جهان بینی آدم ...

که چرا سر رفتنش انقد ناراحتم که تا۲.۳گریه میکردم 

میگفتم کاشونره از دلتنگیشو اینا 

بعد ۲.۳به بعدم رفتم توگوشی

متوجهید؟

المان کشوریه بایسری قوانین خاص خودش . یه کانال هست ایتا اسمش روزمرگی در المان اونجاازقوانین خاص المان گفته

بنظر منکه همینجاایران واس ماها بهتره

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

المان کشوریه بایسری قوانین خاص خودش . یه کانال هست ایتا اسمش روزمرگی در المان اونجاازقوانین خاص الما ...

اره بابا

این مامانبزرگش اومده بوده خونشون

بعد ۲تاغر زده بهش

کلی اذیت و عصبانی 

پیام میداد به ما گله میکرد

میگفت اروم شم

حالا من نمیدونم چجور اونجا دووم میاره ....بیخودیه دیگه بیخودی

المان کشوریه بایسری قوانین خاص خودش . یه کانال هست ایتا اسمش روزمرگی در المان اونجاازقوانین خاص الما ...

منم یه مدت تو اینستا اینا که مهاجرت کرده بودن المانو دنبال میکردم‌.اصلا اب و هوای سردو دلگیره  المانو دوست نداشتم

من که از ندیدن و رفتنش ناراحتم از موفقیتشم توشحال ولی بحثم سرخودم بود

خب هر کسی یه هدفی رو دنبال می‌کنه، کنکور همه ی آینده ی آدم نیست. من توی دانشگاه علوم پزشکی یکی از شهر های ایران یکی از رشته های توانبخشی رو خوندم. بماند که چقدر براش تلاش کردم تا قبول بشم و چقدر توی رفت و آمد بودم چون از خانواده دور بودم ولی در نهایت بعد از ازدواج مهاجرت کردیم و توی کشور جدید من نتونستم از رشته م استفاده کنم. دوباره مجبور شدم وارد یه زمینه کاری دیگه بشم.

آینده مشخص نیست الان تنها کاری که میتونی اینه که تلاش کنی تا هر جایی که فکر می‌کنی توان داری و به سمتی بری که علاقه داری ولی تهش نمیدونی چی میشه!

خب هر کسی یه هدفی رو دنبال می‌کنه، کنکور همه ی آینده ی آدم نیست. من توی دانشگاه علوم پزشکی یکی از شه ...

الان کدوم کشورید ایا بهترازایرانه براتون 

الان کدوم کشورید ایا بهترازایرانه براتون

منم الان ساکن آلمانم ، توی این مرحله از زندگی مون بخاطر کار همسرم نیازه اینجا باشیم.

آدم وقتی مهاجرت می‌کنه می‌فهمه هیچ بهتر و بدتری وجود نداره، هر جایی خوبی ها و بدی های خودشو داره. 

توی هر کدومش باید هنر گذر کردن از سختی رو آدم به دست بیاره

میشه بیشتر توضیح بدی عزیزم؟

عزیزم خوابم گرفته

از هوش مصنوعی بپرس برات توضیح میده

بهش بگو یه برنامه یه روزه دوپامین دیتاکس گوشی بهت بده

اگه بتونی یه هفته اجراش کنی کامل، یا حداقل تا یه حدی اجراش کنی دیگه وابستگیت به گوشی کم میشه

منم الان ساکن آلمانم ، توی این مرحله از زندگی مون بخاطر کار همسرم نیازه اینجا باشیم.آدم وقتی مهاجرت ...

افرین حرفتون درسته اونجاهم شرایط خودشوداره ایرانم یسری شرایط هست امیدوارم موفق باشید