2777
2789
عنوان

مامانا یه سوال دارم بچم از جمعه ویروس گوارشی

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 36 پست

کاملا دکتر ها درست گفتن تا دورش نگذره خوب نمیشه سعی کن مایعات زیاد بهش بدی بچه های من گرفتن به حدی بد بود که از خدا میخوام هیچ وقت همچین مریضی رو نبینم  بهش سنجد ونخودچی بده 

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

عزیزم دکتر بهت گفته دیگه

صبور باش دوره داره راست میگن

تو این مدت فقط میتونی تقویتش کنی

هر غذای مفیدی که دوست داره بهش بده

داروهاشو سروقت بده

زود خوب میشه ان شالله 

پارسال دختر من همین موقع بخاطر همین ویروس هست روز بستری شد روزی پانزده بار اسهال میشد

خیلی سخت بود.

تازه بعد بیمارستان تا یک ماه طول کشید کامل رفع شد اسهالش

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

طبیعیه خواهرزادمم گرفته بود

چند روز طول کشید عزیزم بچه خواهرم یه روز کامل دیگه میشه یه هفته شده 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
ببین برا تهوع دمیترون داد این دکتر جدیده گفت از متوکلوپرامید بهتره دل درد بایولاکت داد و یبوست هم شر ...

دارو داده دیگه دکترش نگران نباش طول میکشه و دوره اش باید طی بشه به دختر من فاموتیدین داد برا دل درد 

چه ویروس بدی خدایا به داد این کوچولو برس.حتم براش صدقه رد کن که صدقه خیلی خوبه رفع بلا می‌کنه.من هروقت بچه هام مریض شن سریع صدقه میدم.و اینکه هروقت استفراغ زد تا یکی دو ساعت حتی آب هم نده بهش هیچی نده معدش آروم بگیره وگرنه باز بالا میاره.ویروس بدیه استرس نداشته باش خوب میشه اگه دیدی شدید شد بچه بی‌حال شد حتما ببر بستری بشه 

اینا یبوست میارن میگه خودش یبوسه

راه راست میگین مال بچه های من همراه اسهال بود بهتره آبمیوه وسوپ بده 

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
عزیزم دکتر بهت گفته دیگهصبور باش دوره داره راست میگنتو این مدت فقط میتونی تقویتش کنیهر غذای مفیدی که ...

ببخشید واقعا معذرت می‌خوام نگران شدم 

پس باید صبور باشم دوره درمانش طولانی هست اسهال نداره یبوست و استفراغ و تهوع و تهوعش از بین نمیره با دلشوره و ناراحته 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
چه ویروس بدی خدایا به داد این کوچولو برس.حتم براش صدقه رد کن که صدقه خیلی خوبه رفع بلا می‌کنه.من هرو ...

دعا کن لطفا براش ممنونت میشم 

دارو داده دیگه دکترش نگران نباش طول میکشه و دوره اش باید طی بشه به دختر من فاموتیدین داد برا دل درد

آره عزیزم می‌دونم ولی آخه چقدر دورش هست آخه زمان خودم اینجوری نبود بیماری ها 

کاملا دکتر ها درست گفتن تا دورش نگذره خوب نمیشه سعی کن مایعات زیاد بهش بدی بچه های من گرفتن به حدی ب ...

ممنون عزیزم بچه من اسهال ندارد استفراغ و تهوع هست سنجد و نخودچی یبوست می‌کنه 

آخه الان یه روز دیگه میگه یه هفته نمی‌دونم چرا اینقدر طول کشید 

ممنون عزیزم بچه من اسهال ندارد استفراغ و تهوع هست سنجد و نخودچی یبوست می‌کنه آخه الان یه روز دیگه می ...

بله من اشتباه متوجه شدم همون آبمیوه وسوپ رو بدین بچه های من هر کدوم یه هفته طول کشید تازه اونا اسهال بودن مجبور بودم بچه بزرگم رو مای بی بی کنم دیگه انقدر شدید بود دوهفته فقط در حال شستن بودم

بله من اشتباه متوجه شدم همون آبمیوه وسوپ رو بدین بچه های من هر کدوم یه هفته طول کشید تازه اونا اسهال ...

خیلی بده این بیماری ها کاشکی هیچوقت بچه ها بیمار نمی‌شدند 

دعا کن دوست عزیز ممنون 

خیلی بده این بیماری ها کاشکی هیچوقت بچه ها بیمار نمی‌شدند دعا کن دوست عزیز ممنون

اره واقعا خیلی بده انشاالله که خوب میشه نگران نباش