2777
2789

گرفته جمعه استفراغ کرد و بعد بردمش دکتر آمپول و سرم داد و قطره ضد تهوع استفراغش کنترل شد ولی تهوع داره و یبوست و بچم گریه میکرد دکتر ببر منو مامان سرم بزنم خوب بشم حالم بده دوباره بردمش دکتر گفت که این ویروسه عادیه دوره ش ۳ تا ۱۰ روز هست و چون بچت اسهال نیست بیشتر طول می‌کشه و آمپول و سرم و همون شربت رو باز داد باز بچم گریه مامان حالم بده یه دکتر دیگه بردم گفت ویروس عفونی هست و یه آمپول سفازولین و چیزای دیگه داد با سرم و شربتش رو عوض کرد شربت برا یبوست داد بهتر شده ولی باز تهوع داره به نسبت قبل کمتر هست ولی باز داره این خانم دکتر جدید گفت دوره ش ۳تا ۱۴روز هست واقعا نگرانم چرا خوب نمیشه چرا تموم نمیشه چرا بیماری ها اینجوری هست 

بی‌حال هست و دوست داره دراز بکشه با باید صدرصد باهاش بازی کنم سریع تا حالش بد میشه گریه می‌کنه و می‌ترسه 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

توروخدا راهنماییم کنید عادی یا نه 

چقدر زمان می‌بره خوب بشه 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوباره ببرش دکتر خوب از تاپیک زدن تکراری کار درست نمیشه که البته ببخشید ها خودم کشیدم کاملا درک میکن ...

ببخشید واقعا سه بار بردمش دکتر به نسبت روز اول حس میکنم بهتر شده با سرم ها آمپول ها مخصوصا این دکتر آخری که آمپول چرک خشکن داد بهتر شده 

ای خدا چند سالشه ؟سرم قندی نمکی الکترولیت اسمش چیه یادم رفت حتما بده بهش بخوره هم برای استفراغ هم اس ...

ممنون عزیزم

سه سال و هشت ماه 

نمی‌دونم چرا تهوع شد میمونه مونده 

خودتم غذا و دمنوشی بده بهش ک بدردش بخوره

چشم عزیزم ولی بد خوردنی هست 

دختر متم گرفته بود یه هفته کشید تا خوب بشه دارو برا دل درد و تهوع نداد؟

ببین برا تهوع دمیترون داد این دکتر جدیده گفت از متوکلوپرامید بهتره دل درد بایولاکت داد و یبوست هم شربت انجیر 

شربت اندسترون خیلی برا استفراغ و معده خوبه

این دکتر جدیده که تشخضش بهتر بود داد براش