2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خواهش میکنم عزیزماگه سایت خوبی پیدا کردین لطفا منم خبر کن

باشه عزیزم

معمولا سایت خانمی تخفیفات خوبی هرسال رو محصولاتش میزاره حتی دیجی کالا

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

اره قشنگم ولی من الان بیشتر دنبال لباسم

شاید پیدات نکنم

ولی دیامو گالری جهان مد و تهران بوتیک و ایواز پلاس پارسال تخفیف داشتن نمیدونم امسال چطوری باشه باز چکشون کن اون ذوزا من از اینا لباس گرفتم

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

سایت رخت برو rakht. ir

رخت که رسماً ملت رو احمق فرض کرده یه شلوار فلر بگ داشت تا دو روز قبل شروع تخفیفاشون قیمت زده بود 1398بعد بلک فرایدی گذاشته 1598 یعنی دویست گذاشته روش اونوقت سیصد تومن اف گذاشته من کامنت گذاشتم از شما انتظار چنین کاری نمی‌رفت کامنتمو پاک کردن یه بار دیگه گذاشتم بلاکم کرد ...خیلی من دوستشون داشتم با این خرکتشون از چشمم افتاد و هرگز دیگه ازشون خرید نمیکنم

امید آخرین چیزیست که میمیرد
عزیزم جنس دورس هاشون خوبه؟

جنس جین هاشون خوبه اما شومیز و بالاتنه و شلوارهای پارچه ای شون خوب نیست 

اف شون هم الکیه دو روز قبل بلک فرایدی دویست سیصد گذاشتن رو جنساشون بعد همونو آف گذاشتن ...کل مطلب اینکه جین هاشون با کیفیته ولی اگه احتیاج داری بخر اینکه فکر کنید الان آف خوبی دارن یا قیمتشون پایینه نه این طور نیست

جنس جین هاشون خوبه اما شومیز و بالاتنه و شلوارهای پارچه ای شون خوب نیست اف شون هم الکیه دو روز قبل ب ...

ای بابااااا

🙁🙁🙁🙁خوب شد دورس نخریدم پس 

از چندتا سایتی که همیشه خرید میکنم گرفتم

البته بدون آف 🫠

خیلی ممنونم عزیزمواقعا لطف کردی❤️❤️❤️

قربونت

جدی میگینمن میخواستم خرید کنم. پس کنسله

بله متأسفانه... ببینید جنس شلوارهایی جینشون خوبه و بقیه کارشون جالب نیست اما اینا به تازگی یه دفتر کار جدید افتتاح کردند  و اینقدر تو بوق و کرنا کردن که تخفیف فلان میزاریم شیرینی دفترمون بعد اومدن دویست سیصد تومن روی همه جنسا گذاشتن و بعدش همونو آف دادن ... البته در حالت عادی نه میشه گفت گرون فروشن نه ارزون فروش معمولی هستند ولی اینبار رسماً مردم رو احمق فرض کردن