2777
2789

دستور چیو؟؟

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستور یک میگو پلوی خوشمزه رو الان بهت میدم

میگو ها رو اول تو ارد بعد تخم مرغ و بعدم ارد سوخاری درشت بغلتون!!!بعدم با روغن زیاد سرخ کن!تو یه ظرف دیگه سس سفید و جعفری خورد شده و خیارشور ریز شده رو با هم قاطی کن بعد میگو ها رو بزنین تو سس و نوش جان کنین.

برنجش کجاس؟؟؟برنجو جدا میپزیم با قورمه سبزی میخوریم!  

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  
دستور یک میگو پلوی خوشمزه رو الان بهت میدم میگو ها رو اول تو ارد بعد تخم مرغ و بعدم ارد سوخاری درشت ...

من اين مدلي هم دوبار درست كردم عين لاستيك شده

گاهی با یک اشتباه نوزده نمیشی صفر میشی

میگو رو تمیز کن رگ پشتشو بگیر و دم و سرشو بزن حلقه حلقه کن با اب و نمک و سرکه سفید بریز تو اب بجوشه کاملا که میگو پخت ابکش کن بذار کنار

تو ماهیتابه پیاز نگینی  سرخ کن طلایی که شد میگو رو اضافه کن فلفل دلمه ای نگینی رنگی هم اضافه کن خوب که پخت و از سفتی در اومد رب گوجه کمی اضافه کن با ادویه نمک و فلفل و زرد چوبه و همون موقع شوید یا سبزی پلوئی تازه بریز و هم بزن دو دقیقه ..بعد لا بلای پلو دم بذار...

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
میگو رو تمیز کن رگ پشتشو بگیر و دم و سرشو بزن حلقه حلقه کن با اب و نمک و سرکه سفید بریز تو اب بجوشه ...

ميگو رو تكه ش كنم؟؟؟

بعد دوبار ميپزه سفت نميشه؟

گاهی با یک اشتباه نوزده نمیشی صفر میشی