2777
2789
عنوان

نوشتن خواسته ها رسیدن بهش

188 بازدید | 19 پست

یک مدتی هرچی لازم داشتم رو کاغذ معمولی می‌نوشتم میزدم در یخچال. دونه دونه انجام میشدن اولویت بندی هم نداشت نامنظم می‌رفت جلو ، تجربه دارین شما از نوشتن خواسته ها

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره واقعا 

منم این عادتو دارم و میشه گفت ۵۰درصد درسته میرسم 

اولین بار که شوکه شدم از قدرت نوشتن مال دوران دانشجوییم بود، اخرای ترم بود سر یه کلاس عمومی رو صفحه اول کتابم گفتم بیا معدل این ترمتو حساب کن(داغووون بودم اون ترم) 

بعد خیلی دسته بالا همه رو نوشتم 

همون درس عمومیو نوشتم ۱۸،تو دلمم میخندیدم که ارههه تو میتونی ۱۸بگیری از این 

ببیییین در کماااال تعجب همه ی نمره هایی که نوشته بودم همونا شد

جالبه یکی از نمراتمو ۱۳نوشته بودم تو کتابم ولی استاد که نمره هارو زد ۱۱شده بودم، همش میگفتم همین یکی چرا نشد همه شد 

نمراتو که نهایی کرد بود استاد ۱۱ مو به ۱۳تغییر داده بود

بیشتر توضیح می‌دین

مثلاً خواسته هامو طوری می‌نویسم که دارم بد شکرگزاری میکنم بابتش و بابت چیزای که دارم هم شکرگزاری میکنم.مثال دیروز دلم بارون خواست نوشتم خدا جونم شکرت و سپاسگزارم بابت بارونی که امروز اومد و حس خوبی گرفتم شکرت شکرت♥️بخدا به نیم ساعت نکشید بارون اومد اندازه ۱۰دیقه بارید کم بود ولی باریدش رفتم تو حیاط زیر بارون ی نفس عمیق کشیدم واقعا حس خوبی گرفتم

اره واقعا منم این عادتو دارم و میشه گفت ۵۰درصد درسته میرسم اولین بار که شوکه شدم از قدرت نوشتن مال د ...

مراقبت خاصی هم داشتی برای مقاومت نکردن مغزت در برابر خواسته هات‌