2777
2789

من باعشق ازدواج کردم 

الان سه سال میگذره از زندگیم و شوهرم مدام بهم میگه

شوهر ندیده تودختر سبکی هستی😑 برامن زن ارزش نداره

بار ها تو دعوا گفته و یک هفته به معنی واقعی ولش کردم

اول و اخر زندگی خودتی اول و اخر خودتو دوست داشته باش تمام فقط بخاطر تو دلیم تحملش میکنم

و الانم میرم باشگاه ترد میل انجام میدم برازایمانم خودم سرگرم کردم دیگه برام مهم نیست به معنی واقعی

مردا بفهمن دوسشون داری رهات میکنن من دیگه چسبیدم خودم تمام

تجربه من گوش بدین همین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا همینطوره مردا تا زمانی دنبال چیزی میوفتن که به دستش نیاوردن بعد اینکه به دستش میارن براشون کما ...

اره بعد به دست اومدنم همیشه باید یکار کنی انگار میخوان از دستت بدن فهمیدم فقط اول و اخر خودم 

زیاد ک باشی زیادی میشی .هرگز تمامت را برایش رو نکن انسانها تماما کنند رهایت میکنند.صدتو بزاری صدمه میبینی 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر