2777
2789
عنوان

دکترا چرا وقتی میگی سرم بده نمیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 40 پست
میتونه فشارتو ببره بالا و خود سرم خاصیت درمانی نداره نیم ساعت بعدشم تبدیل به جیش میشه

همون ک باعث جیش میشه روحتو جلا میده لامصب 😁

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

من شنیدم سرم انگار آب بدن رو می‌کشه ...🤣🤣بعدشم عزیزم اون دکتر بهتر میدونه... ان شاالله که زودتر حا ...

ممنونم

آره الان خوب شدم

ولی به دلم مونده😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر رو مخی بوده من هر وق میرم دکتر انگار من دکترم اسم دارو میگم اون بنده خدا وارد سیستم میکنه البت ...

آخه من گفتم آمپولا رو میریزن اون تو دیگه

که گوش نداد😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

همون ک باعث جیش میشه روحتو جلا میده لامصب 😁

آخه من میخواستم سرم باشه که آمپولا رو بریزن تو اون

ممنونمآره الان خوب شدمولی به دلم مونده😂

خب واقعا ضرر داره 😂نه به دکتر شما نه به دکتر ما که وقتی فشارم پایین افتاد سریع بدون اینکه فشارمو بگیره سرم نوشت .. خب لامصب ببین چقدره

انگار بدنتو میشوره آره 😂

اره همون لحظه حرارت بدن و میاره پایین کلا خوبه سرم بعضی دکترا اگه مریض بگه فلان چیزو بنویس بهشون برمیخوره عمدا نمینویسن 

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

سرم اگر بدن بهش نیاز نداشته باشه تنظیم اسمزی بدن و به هم میزنه تعادل یونی و به هم میزنه ممکنه به کلیه اسیب بزنه روی سلامت قلب هم تاثیر داره شما همون سه چهار لیوان اب بخوری خیلی خیلی بهتره

خب میرید دکتر چرا دیگهخودتون سرم بزنید خانم دکتر

خب میخواستم آمپولا رو تو اون بریزن دیگه

@زیتون_پرورده_اصل‍ سلام عزیزم خوبی ؟ خدا بد نده عزیزم تا میتونی اب هویج و سیب بخورو بخور با اکالیپت ...

سلام عزیزم

ممنونم

آره الان خوبم

ولی گلوم میسوزه و سرما خوردم انگار😂

کلا قسمت نیس خوب شم😂