2777
2789
تلاش میکنن کار میکنن به هر حال همینجوری بدست نمیارن ، بعضیا همت و تلاش دارن برای کار کردن و بدست آور ...

یه کلیپ دیدم یه پایان به پا نداشت با همون یه پاس خیابون رو جارو میکرد بدون پا مصنوعی.

بیشتر از اون بنده خدا کی تلاش می‌کنه

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تلاش میکنن کار میکنن به هر حال همینجوری بدست نمیارن ، بعضیا همت و تلاش دارن برای کار کردن و بدست آور ...

ن عزیزم چ کاری ی پسره علاف و بیکار میگرده پدر مادرش همه چی ریختش زیر دستش داره حال می‌کنه بعد مارو😭😭😭

کدوم تلاش؟!...کاش همینجوری بود که میگین

😐😐😐 

یکی درس میخونه دکتر میشه در آمد خوب داره در کنارش هم کلی سرمایه گذاری میکنه 

یکی میره رشته های زیبایی یاد میگیره تلاش میکنه تو کارش موفق میشه در امد در میاره 

یکی شغل داره در کنارش درس میخونه پیشرفت میکنه و یکار دیگه هم راه اندازی میکنه 

یکی هم هست ۳ تا شغل داره در آمدشو دوبرابر میکنه 

اینا اگر تلاش نیست پس چیه ؟؟؟ 

حالا بعضیا هم افتادن تو کار مجازی اونم درآمدشون مفته خوبه پول رو پول میزارن بدون هنر بدون سواد بدون سرمایه اولیه ولی بازم تلاش میکنن برای دیده شدن 

بعضیا هم که ارث و میراث داشتن و  بعضیا هم که خلاف میکنن که بحثش جداست 

یه کلیپ دیدم یه پایان به پا نداشت با همون یه پاس خیابون رو جارو میکرد بدون پا مصنوعی.بیشتر از اون بن ...

همون یه نفر با همون یه پا همت داشته که رفته کار کنه درآمد داشته باشه و‌ دستشو جلو دیگران دراز نکرده یا بشینه حسرت مال دیگران بخوره دیگه هر کس هر چقدر تلاش کنه همون قدر بدست میاره قرار نیست حالا پاکبان شده حقوق میلیاردی بهش بدن منطقی صحبت کنید نه احساسی 

حالا همون شخص با این شرایط کار کردنش باعث دیده شدنش شده و قراره کمکش کنن پس تو این راه براش خوب شده خداروشکر 

هر چند که ایشون باید زیر نظر بهزیستی باشه و شغل مناسب شرایط جسمانیش براش پیدا کنن ولی حقوق پاکبانی هم بد نیست اونقدر این کار رو بی ارزش نکنین 

ن عزیزم چ کاری ی پسره علاف و بیکار میگرده پدر مادرش همه چی ریختش زیر دستش داره حال می‌کنه بعد مارو😭 ...

خوب مگه این پدر مادر تا کی هستن بهش خدمات بدن یه روزی همین شخص همه چیشو از دست میده اگر درست استفاده نکنه یا تلاش نکنه با سرمایه ای که داره پیشرفت کنه 

اینایی که ارث میراث دارن بحثشون جداست  

همون یه نفر با همون یه پا همت داشته که رفته کار کنه درآمد داشته باشه و‌ دستشو جلو دیگران دراز نکرده ...

شما متوجه منظور من نشدید

تو این مملکت ادما به اندازه تلاششون نتیجه نمی‌بینن

یه پاکبان که کلا کارش سخته با نقص عضو باید دوبرابر یه پاکبان سالم تلاش کنه

ولی یه مدیر بیسواد که کاری جز ضرر زدن به شرکت بلد نیست با رانت و پارتی میاد میتمرگه رو صندلی ریاست فیش های نجومی میگیره 

یه بلاگر میاد قر میده پول پارو می‌کنه ولی  یه تحصیل کرده صبح تا شب می‌ره سرکار باز حقوقش به اخر ماه نمی‌رسه

یه بازنشسته سی سال زحمت می‌کشه ولی حقوق بازنشستگیش کفاف زندگیشو نامیده بعد که میخواد بره تو اسنپ کار کنه تهدیدش میکنم حقوق تو بیمتو کوفت و زهر مار تو قطع میکنیم

کلتون رو از زیر برف دربیارید

بعدم اون بنده خدا همت نداشته ناچار بوده کار کنه

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

شما متوجه منظور من نشدیدتو این مملکت ادما به اندازه تلاششون نتیجه نمی‌بیننیه پاکبان که کلا کارش سخته ...

خوب بخوایم بحث مشکلات جامعه و کشور و ... باز کنیم خودش کلی بحثه عزیزم در مورد تلاش کردن گفتم تو این شرایط فعلی که هستن افرادی که موفق میشن 

تو او متن هم گفتم که اون فرد باید زیر نظر بهزیستی باشه و شغل متناسب داشته باشه 😁 

در ضمن فرهنگ ملت پایین اومده و عقلشون به چشمشونه دیگه که به بلاگر جماعت بها میدن 

تو چشمشون فرد آیفون ۱۷ دار عزیزتره و .... 

و یه عده که باز عقلشون به چشمشونه میشینن حسرت اینا میخورن 

خوب بخوایم بحث مشکلات جامعه و کشور و ... باز کنیم خودش کلی بحثه عزیزم در مورد تلاش کردن گفتم تو این ...

دنیا عدالت نداره کشور ما خیلی خیلی بیشتر

قشنگ بنویسا🤣

قشنگ نوشتم دیگه توام نام کاربری تو قشنگ بنویس دفعه اول پ رو نخوندم🤣