2777
2789
عنوان

افسردگی دارم دکتر عمومی کمک میکنه ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 19 پست
ممنون از کدوم سایت یا اپ میشه اینکارو انجام داد؟

من از سایت  دکتر تو انلاین گرفتم راضی بودم 

اسنپ هم مشاور و روانپزشک داره 

خیلی ها هم کنار حضوری یه ساعت هایی آنلاین ویزیت میکنند اگه دوست و آشنا دکتر خوب معرفی کرده باشه از پیجشون یا واتس اپ میتونی هماهنگ کنی با منشی شون 

ببین عزیزم دکتر عم‌می هیچ کمکی نمیکنه فقط ممکنه چند تا آزمون هورمون و کم خونی و ویتامین بنویسه که مط ...

مشاور بارها رفتم هزاران مشاور رفتم مشکل از ترشح هورمون هامه متاسفانه ارثی هست مادرم ، پدرم ، همه عمه هام و الانم خالم همشون سابقه افسردگی داشتن و به منم ارث رسیده باید مراقب روحیم باشم اما زندگی سخته تا یه مشکلی برام پیش میاد بیماریم اود میکنه ۴ سال بود که حالم واقعا خوب بود اما ث ماهه دوباره مثل سابق شدم و اینبار پانیک هم برام سوغاتی اورده  !!

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از سایت دکتر تو انلاین گرفتم راضی بودم اسنپ هم مشاور و روانپزشک داره خیلی ها هم کنار حضوری یه سا ...

چت میکنند ؟ راستش من با چت راحترم ...

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

داروهای عمومی کامل بودن ؟ کمکی کرد ؟

آره ببین کمک کرد بهم 

ولی قطعا بهترین کار رفتن ب روان پزشکه 

ولی از هیچی و نرفتن قطعا بهتره حتما برو همینم خوبه 

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱