2777
2789
عنوان

خوشبحال اونایی که تو سن کم میمیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 41 پست
چرا ناراحتی خوشحال باش براش که راحت شد میموند عذاب میکشید خوب بود؟

چرا باید از مرگ عزیزم خوشحال باشم 

تا عمر دارم می‌سوزم بدجوری داغش موند تو جیگرمون 

برادر مرده درد برادر مرده رو میفهمه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سن زیاد دلیل بر رنج زیاد نیست 

خیلی ها بودن تو سن کم بزرگترین رنج هارو کشیدن 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

مونده به اینکه چطوری مردن من دیدم نوجوون ۱۵_۱۶ ساله سرطان گرفت و پخش کرد تو بدنش بیچاره میگفت باورم نمیشه زندگیم انقدر کوتاه بوده من هیچی از زندگی ندیدم آخرم با زجر فوت شد💔 ولی اونایی که تو نوزادی مردن منم حسرتشون رو میخورم یا اونایی که اصلا نفهمیدن دارن میمیرن مثلا یکی از آشناها وضع مالیشونم خیلی خوبه دختر ۱۱ سالش بدون هیچ بیماری شب خوابید صبح بیدار نشد این به نظرم خوب بود

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
چون اون دنیایی نیست دیگه کلا انسان نیست میشه

تا وقتی این طرز فکر رو داری بنظرم اشتباه میکنید

اونجا تازه حساب و کتاب شروع میشه

و هیچ کس هم از اونور نیومده که بگه اونور چجوریه، بهتره یا بدتر!

فی فی🫧و گل ها🌸
دقیقاااااا

دوست من همون شب اول جنگ دروازده روزه با خانوادش شهید شد.

همش میگم خوشبحالش همه باهم دسته جمعی رفتن....فقط یکی از داداشاش زنده است که اونم یه جا دیگه زندگی می‌کرد. 

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز. 

نه حسرت داره چون نتونستن خیلی چیزای خوب رو تجربه کنناونا همشون دلشون میخواسته زندگیشون ادامه داشته ب ...

گاهی مردن خیلی بهتر از زنده بودن برا بعضیا از جمله من

چون جز سختی چیزی ندیدن

.