2777
2789

تو بیمارستان ما سه تا بخش خوب هست. که از نظر تمیزی و تعداد نیرو و مدیریت و خیلی مسائل دیگه از بقیه ی بخش های بیمارستان خیلی بهتره. بقیه ی بخش ها به شدت مشکلات دارن. مدیر پرستاری ما میاد به صورت گلچین شده نیروهای پارتی دار و سوگلی رو میفرسته توی این سه تا بخش. و بقیه نیرو ها باید تو بقیه بخش ها خرحمالی کنن و سختی بکشن. مهم نیست تو چند سال کار کردی یا چقدر کارت رو خوب انجام میدی. اون میاد یک نیروی طرحی صفر که حتی کارش رو ندیده چون پارتی داره میده به یکی از این سه بخش. از خدا میخوام خودش جواب بی عدالتی و بی مسئولیتی همچین مدیری رو بده. مدیر قبلی هم خیلی از نیروها از دستش شاکی بودن ولی درگیر بیماری سرطان شد و سال ها اذیت شد و همین چند وقت پیش فوت شد. من که رئیس مون رو واگذار کردم به خدا و نفرینش نمیکنم ولی از خدا میخوام خودش جواب دل شکسته ی ما رو بده.😔

امروز یکی از همون نیروهای تازه واردی که سوگلی هست و تو بخشی که من آرزوش رو داشتم و کلی براش درخواست داده بودم دیدمش. خدا من رو ببخشه ولی از ته دلم بهش حسادت کردم و ازش متنفر بودم

امروز یکی از همون نیروهای تازه واردی که سوگلی هست و تو بخشی که من آرزوش رو داشتم و کلی براش درخواست ...

😔خدا از مدیرتون نگذره الهی ....

خدا از هیچ مدیر بی اخلاقی نگذره الهی ...

دبیر زیست شناسی 👩🏼‍🏫 * خدایا خیلی دوستت دارما هوامونو داشته باش دمت گرم ❤️😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به منم مدیر اداره‌مون و تعدادی از همکارهای زیرآب زن که سوگولی مدیرن حسابی ضربه زدن و آزارم میدن هر کاری برای ضربه زدن بهم از دستشون بر بیاد کوتاهی نمیکنن و متاسفانه زورم بهشون نمیرسه نمیدونم چرا خدا داره در مقابلشون صبوری میکنه و تا کی اونا میخوان آزارم بدن