2777
2789
عنوان

دلم گرفته خیلی

64 بازدید | 13 پست

بچم دوست داشت بیایم پیش مامانم اینا یه شب بمونیم  این هفته موقعیتش پیش اومد و تونستم بیام با بچم، اون از شوهرم که اصلا یه احوال از ما نگرفت، این از مامانم که همون صبح زنگ زد صداشو ناراحت که من حالم بده کی میرسین من دارم میرم درمانگاه بعد میگه فشارم بالا بود در صورتی که نبود، هرروز خدا میگه حالم بده، یه روز سرشه یه روز پاش، یه روز قلبشه یه روز کلیه هر چی هم دکتر و چکاب میره از من سالم تره فقط خوشش میاد خودشو بزنه به حال بد، خسته شدم انقد ناله میکنه

نه اینطور نیست مادرت دلتنگته مجبوره به این روش تورو  به سمت خودش بکشونه 

لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه اینطور نیست مادرت دلتنگته مجبوره به این روش تورو به سمت خودش بکشونه

ما که میایم هر هفته یا اینا میان. به خدا من صبح دیگه به شوهرم گفته بودم میریم وگرنه وقتی اونطوری خودشو به موش مردگی زد عمرا نمیومدم جلو شوهرم زشت میشد

من اومدم اینجا دور هم باشم حالمون خوب شه فقط گند زد به حالم هر بار میگم آخرین باره میام اینجا باز از ...

دیدی بازم مادرت گناه دارع 

چقدر دلت از مادرت پره 

بخدا گناه داره دوطرفه نگاه کن 

درسته اولیت زندگیت خودتی و شوهرت 

ولی انم مادرته 

لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی

دیدی بازم مادرت گناه دارع چقدر دلت از مادرت پره بخدا گناه داره دوطرفه نگاه کن درسته اولیت زندگیت خود ...

ببین نمیشناسیش، نمیدونم یه آدم چقدر میتونه انرژی منفی باشه

ببین نمیشناسیش، نمیدونم یه آدم چقدر میتونه انرژی منفی باشه

الهیبب مامان منم همینه 

شرایط زندگیش چطور بود؟

من مادرم از اول زندگیش خیلی بلخشید گوه بود 

این زن انرژی منفی نباشع من باشمم .

من فقط از خدا میخام باعث بانی تمامم ان اتفاق ها ی روزی جلوی مادرممم زجر بکشهه

شما اگر مادرت انرزی منفیه چون احتمالا تنهاست پدرتون فوت کرده ؟

احتمالا تنهایه 

تنها زیاذ ادم فکر خیال میکنه حس میکنه مریضهو...

چرا

منو دوتا از خاهرامو تو مصاحبه چون پارتی نداشتیم رد کردن  خودم ب درک مهم نیس خاهر کوچیکم ک دوسال ب شدت تلاش کرد نفر اول شهر بود تراز بالا با ناحقی رد کردن ک حتی استاداش و مدیر مدرسه باور نمیکردن الان حقوق دانشجو فرهنگیانا و ریختن قرار بود مژگان کوچولو ما ته تغاری ما امروز حقوقش بگیره نتیجه تلاشاشو ولی راحت حقش خوردن خیلی حالم بد میشه فکرش میکنم خاهرم رفت حقوق چون مدیرش گف اگ بمونی سال بعدم تو ترازت بالا بوده کم کاری نکردی همین داستانه اگ پارتی داری بمون پشت کنکور نداری برو حقوق  اداره هر سال گفت تکمیل میگرفتن امسال مشخص نیس اگ تکمیل بگیرن مژگان قبول میشه چون زیر نظر تهرانه اگ دست این حروم خورا نیس  جواب نمیدن تکمیل هست یا نه حالم بده چرا هممونو رد کردن چر کسی ک پارتی نداره تلاشش دیده نمیشه تورو خدا هر کی پیامم میبینه بر مژگان دعا کنه تو تکمیل ظرفیت فرهنگیان ب زودی خبر قبولیش بشنوم  منم براتون صلوات میگم ب حاجتتون برسید😔

الهیبب مامان منم همینه شرایط زندگیش چطور بود؟من مادرم از اول زندگیش خیلی بلخشید گوه بود این زن انرژی ...

زندگی خب مثل خیلیا سطح مالی بالایی نداشتن ولی خیلی بد نبوده، نه کتک خورده از بابام نه زیر دست مادرشوهر بوده، منظور این که مشکلاتی که زمان قدیم زیاد بوده نداشته

زندگی خب مثل خیلیا سطح مالی بالایی نداشتن ولی خیلی بد نبوده، نه کتک خورده از بابام نه زیر دست مادرشو ...

اها پس احتمالا هموم بخاطر تنهاییه 

سعی کن زنک بزنی یا هفته به دیدنش بری حالشو بپرسی اگر دیدی بازم همونه. دیگه زیاد جدی نگیر 

الهیبب مامان منم همینه شرایط زندگیش چطور بود؟من مادرم از اول زندگیش خیلی بلخشید گوه بود این زن انرژی ...

نه والا پدرم هست یه خواهر برادرم تو خونه دارم هر دفعه زنگ میزنم فلانی داره از سرکار میاد منو ببره دکتر فلانی منو قراره برسونه درمانگاه، خواهرم سرکاره این زنگ میزنه من حالم بده اون میوه و ابمیوه میفرسته در خونه ، دلم برا خواهرم میسوزه واقعا