2777
2789
باور کن دارم روانی میشم بهش گفتم میگه نه من اگه دست به پس اندازم بزنم تا اخر تموم میشه دارم دیووووون ...

میتونی ندی

در اولین فرصت یه چیزی بخر باهاش طلا یا دلار 

ندیااا

شده پولتو بریزی تو جوب نباید بدی

مگه اونموقع دادن به تو

ببخشیدا ولی مامانت هیچ درکی از جوون بودن و شرایطت نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم تو باید ۳ تومن بدی مامانت ۱۷

اصلا نباید کادو بده!

کادوی عروسی رو بزرگترهای فامیل میدن

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

اصلا همچین کاریو نکنی ها هر چه زود تر پورتو طلایی چیزی بخر مامان باباها کلا دنبال پول بچه هستن مثل خ ...

اخه طلا هم بخرم میخوان بفروشن پنچ سال پیش تمام طلاهامو فروختن زمین خریدن به اسم داداشم زدن از این دارم دیوونه میشم همش من بدبختتتتت

اخه طلا هم بخرم میخوان بفروشن پنچ سال پیش تمام طلاهامو فروختن زمین خریدن به اسم داداشم زدن از این دا ...

یکم دیگه اگه میتونی روش بزار و گوشیتو بفروش ایفون بخر که پس انداز هم باشه 

نمیدونم دقت نکردم ولی مطمعن هست خودت بری ببینی متوجه میشی آرم تاییدیه هم داره

اینستا ندارم

اسمش چیه؟

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
لطفا سریعا ی فرست مناسب پیدا کن برو باهاش ی طلا بخر برا خودت. اگ نمیتونی تنهایی بیرون بری من بهت معر ...

اخه طلا هم بخرم میخوان بفروشن خب گفتم که پنچ سال پیش تمام طلاهامو فروختن زمین خریدن به اسم داداشم زدن از این دارم دیوونه میشم

اخه طلا هم بخرم میخوان بفروشن خب گفتم که پنچ سال پیش تمام طلاهامو فروختن زمین خریدن به اسم داداشم زد ...

چند سالته؟ 

یچیزی بخری ک استفاده کنی چی

مثلا گوشواره بندازی گوشت ینی ممکنه بیان درش بیارن؟

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن