2777
2789

فکر کنید دو تا خانم بالغ

یکی ۴۵

یکی ۵۵

هر دوتا مادر باشنو شوهر دار

یکیشون دامادم داشته باشه

هر دو شاغل

و متاسفانه هر دو بی ادبو دهن پاره

مثلا این خانم ۵۵ساله به همکار دیگه بگه تو ... خواب شوهرتی

و تو این یک سال که همکارته اینقدر توهین تحقیر کرده باشه

اینقدر تیکه کنایه انداخته باشه

که دیگه صبرت سر اومده باشه و ادبو احترامو بزاری کنار و بهش بگی پیرزن خرفت خفه شو !بس دیگه صداتو نشنوم!

یا خانم ۴۵ساله مدام بگه ... نخور 

حتی به شوخی و به حالت خنده

و اینقدر پر رو باشن که صاحب کار علنی بهشون بگی نیاین

اونا بزنن به در خنده و شوخی بازم بیان!!

بی حیا

دهن پاره

بی ادب 

آدما پر از عقده و کینه

طبل تو خالی...

نمیدونین چه عجوبه هایی هستن

من به کار اینجا نیاز دارم

به پولش نه

به پرستیژ شغلش برای سابقه کار

و گرنه یه لحظه این دونفر رو تحمل نمیکردم

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یا ابلفضل کارت چیه؟من تو شهر غریبم دو تا همکار خانوم حدود ۵۰ ساله دارم واقعا شبیه مادرمن

تولیدی پوشاکم

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

شغلتون چیه؟

تو تولیدی کار میکنم

اين چ شغليه ك پرستيژ داره اما نيروي كارش اينطوريه!

کار تو تولیدی

همه جور آدمی هستن

والامیترسم یه چیزبگم به کسی برخوردمن یه مدت افتخاری مسول میانسال یه گروه ورزشی بودم یعنی هرجی پیرترخرفترمن فکرمیکردم ازتجربه هاشون توهمه ی اموراستفاده میکنم خیلی حسودبودن چون توجوونی سختی زیادکشیده بودن تنهامزیتی که داشتن بددهن نبودن وگرنه مورداخلاقی هم داشتن باوجودنوه خیلی تحمل کردم چون بقول شماپرستیزشغلیش بالابودولی دیگه نتونستم همیشه برام سواله ایناچطورازدواج کردن صاحب بچه دامادوعروس شدن 

والامیترسم یه چیزبگم به کسی برخوردمن یه مدت افتخاری مسول میانسال یه گروه ورزشی بودم یعنی هرجی پیرترخ ...

وای وای وای 

نمیدونی چی میکشم از دست این

تو روی من علنی میگه دلم میخواد تو یک بار خسارت بدی

کاش از اینجا بری دیگه برنگردی

به اون همکار بیچارم میگه تو ... خواب شوهرتی 

صبرم سر اومد سرش داد زدم پیرزن خرفت خفه شو دیگه ببند دهنتو

حالا از اون روز میگه به من بی احترامی شده 

من از همتون بزرگترم 

احتراممو نگه نداشتید

وای وای وای نمیدونی چی میکشم از دست اینتو روی من علنی میگه دلم میخواد تو یک بار خسارت بدیکاش از اینج ...

اره خیلی میگن بخاطرسن احتراممونونگه داریدولی اینابدهن نبودن خیلی غیبت گوحسودبودن. تواولین فرصت غیبت میکردن یاجلوجمع تخریبت میکردن خیلی مقابل مرداضعف نشون میدادن تمام تلاششونومیکردن مردای گروه روجذب کنن دعواشون سرمرداخیلی برام عجیب بودمن فکرمیکردم هرچی سن بالاتربره پخته ترمیشه ولی اینامثل دخترای نوجوون دنبال توجه بودن