مثلا مدرسه که اکیپتون یا خودتونو لو بدن به معاونا و مدیرا ( سر گروه زدن حرف سیا... زدن یا جریانای مختلف )
فقط برای اینکه جایگاه خودشونو بیارن بالا و آدمای دورویی باشن که خودشونو دوست و با شخصیت و نزدیک معرفی کنن ولی عوضی باشن یا جمع های دوستانه ، دانشگاه ، حتی فامیلی
کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده! 🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن! 🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه! 🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴 من از نسل آریایی ام👸👸 از نسل نادر ، شاه خراسان🌱 از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑 🦁 گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
روز اول دبیرستانم معاون منو کشید کنار و گفت ازت میخوام هراتفاقی اطرافت داخل کلاس افتاد بهم بگی
خیلی رک گفتم شرمندم
نمیدونم چی پیش خودش فکر کرد
اینجور آدما دنبال تحسین میگردن
ولی خب قرار نیست شما هم هر حرفی رو هرجایی بزنید
نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .