2777
2789
عنوان

خوشبخت نیستم

208 بازدید | 17 پست

با شوهرم هیچ وقت ابم تو یه جوب نرفت

از اولش با هم دو راه جداگانه میرفتیم

اون خواسته هاش هدفاش و...اصلا همه چی خیلی با من فرق داره من اصلا مثل اون نیستم ما حتی اصلا سلیقه هامونم یکی نیس انتخابامون همه چیمون همه چی

هرچی خوبی کردم اون بخاطر من نگفت زنمه یه بارم بخاطر زنم این بشه ...

هه تازه دوست پسرم بود بهش رسیدم 

توروخدا اونایی که عاشقن فکر نکنن همه چی رسیدنه💔

امروزم از سر موتور بحثمون شد من گفتم سند دار بگیریم اون گفت پارکینگی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سر چیزهای الکی باهاش حرف نزن. موتور خریدن با مرد هست. هر چی خواست بخره. سرگرمی دیگه واسه خودت درست ک ...

اخه ماشینم نداریم من اذیتم طلا فروختم بخره پولا خرج شدن التماسش کردم نخرید گفت بفروش میخرم ولی نخرید

8ماه

طبیعیه اختلاف نظر داشتن پنج سال اول زندگی پراز تنشو دعواست تاوقتی که اخلاقاتون دست هم بیاد این درمورد همه صدق میکنه وثابت شدست اما اگر پنج سالو گذروندین اونوقت پایداری رابطتون نود درصد میشه باید اوایل سعی کنید گذشت داشته باشید 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
اخه ماشینم نداریم من اذیتم طلا فروختم بخره پولا خرج شدن التماسش کردم نخرید گفت بفروش میخرم ولی نخرید

ای وای طلاهات رو به باد داد؟‌ خیلی وقت نیست جدا شو 

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

یاد این جمله افتادم که این زمانه افراد به دست همدیگه پیر میشن نه به پای همدیگه.

هم زنها فرق کردند و هم مردها.