2777
2789
عنوان

شما شیر که از مغازه می‌خرید رو میجوشونید ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 39 پست
شیر فله فقط باید جوشیده بشه. هرچند این شیرای بطری دیگه شیر نیستن انقدر چیز قاطیشون میکنن بجوسوتی یا ...

کامل نظر منو گفتی

💕🧚‍♀️                                               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اگه چطور بشه میفهمی فاسده یا سالم ؟

شیری که فاسد باشه

بجوشونی میبُره و پنیری میشه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

یه مطلبی بهتون بگم:::من چندین بارمسموم شدم

بعدمتوجه شدم ک ازشیربوده::شیرتاریخ مصرف داشت

ولی فاسدبود::من شیرزیادمیخورم::دکتربهم گفت قبل ازمصرف شیرروبجوشون بخور::اگه بجوشونی موقع جوش اومدن شیراگه فاسدباشه  عین ماست میشه ک متوجه میشی ک شیرقابل خوردن نی:::بعدازچن مدت شیرخریدم وجوشوندم بعضی مواقع شیرماست میشدموقع جوش  متوجه شدم ک شیرفاسده بااینکه تاریخ مصرف داشت

شیرهم بطری بود  روزانه

ما شیر پلاستیکی رو میجوشونیم چون نگه دارنشون کنه تاریخ انقضاشون 2، 3 روزسبطری و پاکتی رو نه

این یکی هم روش نوشته تا سه روز مصرف شود

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

اصلا نمیگیرم شیر نیستن اینا معلوم نیست چیا قاطی میکنن

من دوست دارم طعمشو

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

یه مطلبی بهتون بگم:::من چندین بارمسموم شدمبعدمتوجه شدم ک ازشیربوده::شیرتاریخ مصرف داشتولی فاسدبود::م ...

حالا که سالمم ایشالا دفعه بعد حتما همین کارو میکنم .. یه کمشو میجوشونم