2777
2789
عنوان

واقعا ناراحتم از این قضیه بچه ها

163 بازدید | 12 پست

بخاطر نداشتن پول باید یه جای داغون زندگی کنیم 

محله‌اشوهم بذارم کنار خونه بشدت داغونه و خانواده من هیچ پولی برای عوض کردن خونه و رفتن به یه خونه بهتر ندارن خداوکیلی موندم فازشون چی بوده ازدواج کردن از همون بچگیم زندگیم با قناعت کردن گذشت خسته شدم دیگه😪کاش پول داشتم میتونستم خودم خونه بگیرم برم

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم شرایط که دارین واقعا سخته درک میکنم اما هیچوقت پدر و مادر مقصر نکنین مطمئنا اونا تمام تلاش شون کردن ، اونا هم جای خوب می‌خوان ولی نشده 

سعی کنید شما موفق باشید رو پای خودتون باشید

عزیزم شرایط که دارین واقعا سخته درک میکنم اما هیچوقت پدر و مادر مقصر نکنین مطمئنا اونا تمام تلاش شون ...

پس کی مقصره؟؟تموم تلاششون میکنن منم تمام تلاشمو دارم میکنم ولی وقتی میبینم قدمی برداشته نمیشه فقط درجا زدن و هیچی و به هیچی، یادمه دندون درد داشتم مامانم هی میگفت مسکن بخور چرا چون هزینه دندون پزشکی زیاده و ما نداریم واسه درمان هم حتی کم میاریم دیگه خونه عوض کردن بماند

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷

پس کی مقصره؟؟تموم تلاششون میکنن منم تمام تلاشمو دارم میکنم ولی وقتی میبینم قدمی برداشته نمیشه فقط در ...

همین شرایط دندون برای منم پیش اومده الان ازدواج کردم میفهمم چقدر مخارج زندگی زیاده اون موقع یادمه تو تنهایی خودم گریه میکردم که چقدر بدبختم 

بعد وقتی میگیم بحث مالی خیلی مهم هست برا بچه داری با جمله ی مضحک خدا روزیشونو میده باز بچه میارن.

فقط در حد بخورو نمیر برای خرید یه جفت کفش و یه دست لباس حتی معمولی و ارزون باید کلی پس انداز کرد و قناعت کرد الان خودشونم حتی لباس خوب ندارن بعد مامان من معتقده همه باید بچه بیارن چون بچه شیرینی زندگیه،شیرینی زندگی از بچگی باید قناعت کنه و چشم رو خواسته هاش ببنده

من یکی توشرایط مامانم اگر بودم عمرا بچه میاوردم

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷