2777
2789
عنوان

اشتباه کردن خیلی خوبه دوستان

60 بازدید | 4 پست

اشتباه کردن باعث میشه آدم بفهمه از کجا ضربه میخوره سری بعدی اون اشتباه رو تکرار نکنه 

من نمیدونم چرا نسل های قدیم خیلی رو اشتباه نکردن تاکید دارن. من خودم هر چی تو زندگیم دارم مدیون اشتباهاتم هست. 

تو رانندگی، تو شغلم، تو زندگی شخصی، تو رابطه با شوهرم

اگه اشتباهی آدم یه جا بکوبه ماشینو از کجا میخواد بفهمه کجا ماشین برخورد میکنه که سری بعد تصادف نکنه؟ 

یا اگه آدم با شوهرش دو تا دعوای درست درمون نکنه از کجا میفهمه اصلا اخلاق شوهرش چیه؟ 

خیلی عادتمون دادن به استفاده از تجارب دیگران. به نظرم اصلا تجربه بقیه به درد نمیخوره. اون تجربه ها فقط تو شرایط خودش درست بودن نه تو شرایط زندگی شما. 

مثلا مادر من بهم میگفت که دختر باید متین و موقر بشینه خونه یه مرد پولدار ازش خوشش بیاد بیاد ببره. شوهر هر چی بگه تو بگو چشم اونم برات پول خرج کنه خوشبخت بشی. 

ولی خب من درس خوندم با یکی دیوونه تر از خودم ازدواج کردم و دارم از کشور میرم. 

ما که مادرامون بهمون نگفت ولی من به شما میگم. 

توی دختر خوب بودن، سر به زیر بودن، بله چشم گو بودن براتون نریدن برید زندگیتونو جوری که دلتون میخواد بسازید ولی ادب هرگز فراموشتون نشه. گستاخ بودن فرق داره با جسور بودن. 

خلاصه که اینجوری😄

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی خوب بود باید از اشتباهاتمون درس بگیریم و تکرارشون نکنیم در کل به نکته جالبی اشاده کردید

اره خب زندگی همینه 

فکر کن هرگز اشتباه نکنی و باب میل دل خودت زندگی نکنی از کجا قراره بفهمی اصلا اون زندگی مد نظر خودت کدومه؟ تو که اینجوری فقط با چهارچوب از پیش تعیین شده زندگی کردی

منم نظرم مثل توعهو امیدوارم خیلییییی راحت با مشکلات مهاجرت کنار بیای ♥️

ممنونم ولی راستش انقدر ذوقشو دارم که اصلا مشکلات به چشم نمیاد هنوز😄 تصورم اینه که قراره راحت بشم