2777
2789
عنوان

من نمیتونم واسه بچم اسم انتخاب کنم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3027 بازدید | 133 پست
والا پارسا هم خیلی خاص و شیک نیست یه اسم معمولیه خیلی معمولی بین پرنیا و نیلا یکیشو بزار پارسا و نیل ...

نگفتم اسم پسرم خیلی شیک و خاصه، ولی لااقل معنی قشنگ داشت، فارسی بود، معنیشم معلوم بود نه اینکه از خودم اسم بسازم بگم معنیش میشه طراوت صبحگاهی! بعدم که گفتم تعصبی روی اسم بچم ندارم که بگم بهترین انتخاب بوده. الان دنبال اسم دخترم اگر نمیتونید کمک کنید نمیشه توهین کنید که! والا من دوست و فامیلا کسی حامله میشه کلی حساب دلشو میکنم شما چطور انقدر راحت دل میشکنید!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب من یادش میفتم چکار کنم😞ببین من فقط از اسم هانا یکم خوشم اومده اونم ناراحتم انقدر تکراریه نمیدونم ...

اتفاقا هانا اسم سبکی هست  من اسم سنگین رنگین دوست دارم  سوفیا قشنگه ولی همون یاد صوفی و درویشها میفتم 😅 

نگفتم اسم پسرم خیلی شیک و خاصه، ولی لااقل معنی قشنگ داشت، فارسی بود، معنیشم معلوم بود نه اینکه از خو ...

ناراحت نشی منم از اسم پارسا خوشم نمیاد  من پسردار میشدم میذارم کیان  یا کیاشا    فوق العاده هستن 

نگفتم اسم پسرم خیلی شیک و خاصه، ولی لااقل معنی قشنگ داشت، فارسی بود، معنیشم معلوم بود نه اینکه از خو ...

یه عروسک داشتم ۴۰ ساله پیش اسمش هیلدا بود   کلارا هم خیلی عالیه ثبت احوال قبول نمیکنه من میخواستم بذارم    من از بچگی خواستم اسم دخترمو بذارم EMA دخترم اما  ترسیدم اما صداش کنن 

اسم پسرت قشنگه 

تو رو خدا این اسم هایی که یهو مد میشه نذار 

میری جایی ده نفر هستن با اون اسم ، مثلا سوفیا و اینا خیلی زیاد شدن

ما از دوران قبل ازدواج اسمشو انتخاب کردیم 😂

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس