2777
2789
عنوان

من نمیتونم واسه بچم اسم انتخاب کنم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3027 بازدید | 133 پست

پناه

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ یه بیچارگی که دارم اینه هر اسمی میشنوم میدونم به چه شکل قابلیت مسخره شدن داره چون دختر خالم معلمه ...

بذار نلین یعنی رنگین کمان 

لازم نیست بهم بیان که دو جنسیت جدا دو زندگی جدا

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️

پروا پانیا

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

پارمیدا پارمیس

یه چیزی بگم .

یه اسم بزار که دلنشینته نه اینکه به اسم بچه اولت بیاد .مگه میخوای شعر ببافی که دنبال قافیه ای .

اسم زیبا قشنگتر از اسمیه که به هم بیاد .

این نظر منه .

حالا یکی بهم گفت اسمی بزار که به فامیلی نزدیک باشه و بیاد عمری اون بچه اسم و فامیلشو با هم صدا میزنن

سها آیسا

پناه...پریماه...پریا...پریناز...پارمیس...پگاه...پریسا...درسا ..السا...مهسا...رویسا...گلسا...

ازین سا ها که گفتی دوست داشتم بذارم ولی بیشتریاشو تو فامیل داریم. به جز پرنسا، آویسا، آیسا، که اثنا هم زیاد به دلم نمیشینه وگرنه خوب بود به اسم پسرمم میومد