2777
2789

سر پسرم همش میگفتم چی بذارم چی نذارن؟ تا ماه آخر درگیر انتخاب اسم بودم. آخرم بعد از تولدش با کلی شک و تردید گذاشتم پارسا . بماند که تا دو سه سالگیش میگفتم نکنه اون یکی اسم بهتر بود؟نکنه این یکی اسم بهتره؟خیلی بیچاره بودم با اسم😭😭😭الان نوبت بچه دوم شده نمیتونم اسم دختر انتخاب کنم. هییییچ اسمی به دلم نمیشینه. یا تکراریه، یا بی معنیه، یا به اسم پسرم نمیاد، یا خوشم نمیاد.میترسم باز مثل پسرم تا تولدش نتونم انتخاب کنم. خواهشا کمکم میکنید یه اسم قشنگ، به اسم پسرمم بیاد پیدا کنم. دیگه تکراری بودنشم  جون خریدم، میپذیرم اگه قشنگ باشه 

من میخوام اسم عشقمو بذارم

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان روزی بود که با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونایی خوشت میاد بزار لا قرآن خوب در میاد

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢                  دوست داشتم جای تو میمردم                                                   هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟         

پانیسا آنیسا

آخ یه بیچارگی که دارم اینه هر اسمی میشنوم میدونم به چه شکل قابلیت مسخره شدن داره چون دختر خالم معلمه و همیشه واسم تعریف کرده. الان انیسا قابلیت اذیت شدن داره. پانیسا هم پسندم نشد مهربونم