2777
2789

دکتر بردن یکیص گفته کنار چشمشو ماساژ بدین درست میشه یکیشم گفته بعد یه سال خوب میشه ولی من خیلی نگرانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجرا اشکیش بسته است 

درست گفته ماساژ بدید حتما درست میشه 

وگرنه بعد یک سالگی اگه درست نشد عمل میخواد 

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

یه دکتر دیگه ببرید

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

چشم برادرم همین جوری بود مادرم نمی‌دونست ماساژ نداد بعد یک سالگی دیگه فایده نداشت به عمل سرپایی داشت میل زدن درست شد 

پسر خودمم همین جوری شد ماساژ دادم همون اوایل درست شد 

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

به یه متخصص کودکان دیگه نشون بدید

اینی که میگم یه حدس هست

یهو زهره ترک نشید

ممکنه مجاری اشک بچه از بینی ش بسته باشه

دو مورد این مدلی دیدم

که چشم بچه چرک میداد

درمان شدن

ولی همون تا زیر یک سال طول کشید

همون ماساژ دوطرف بینی و اینکه پنبه رو بزنید تو آب ولرم آروم رو چشمش بکشید مخصوصا وقتایی که پلکاش چسبیده به هم

فقط پنبه زیاد داغ نباشه که چشم بچه بسوزه

قبلا دکترا میگفتن با چای سرد بشورید