2777
2789
حالا من تا تنها میشم دوست دارم خونمون تمییز کنم و از یک ساعت قبل که بچه ها برن شروع میکنم و یک ساعت ...

منم دوست دارم ولی نمیدونم چرا درونم خالی میشه با رفتن بچه هام به خونه مادر شوهرم که هر توهینی بهم کرد باز بچه هام باید برن اونجا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز خوبه بچه هاتون رو دوست دارن‌دوست من‌با خانواده شوهرش که قطع رابطه کرد گفت بچه هام با شما مشکلی ندارن‌ شمارو دوست دارن اونا هم گفتن بچه های عطیقت برای خودت😀😀

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

اتفاقا کارهای خونه رو نکن.  این طوری حس می کنی اونها رفتن خوشگذرونی و تو موندی که کار کنی! 

تو هم به خودت استراحت بده.  یه کار هنری یاد بگیر این موقع ها انجام بدی.  فیلم ببین. شمع  روشن کن.  تمرین رقص انجام بده ماسک صورت بزار  به پوستت برس

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

منم دوست دارم ولی نمیدونم چرا درونم خالی میشه با رفتن بچه هام به خونه مادر شوهرم که هر توهینی بهم کر ...

عزیزم این چیزا رو بهش فکر نکن

بگو چه خوب که چند ساعت جایی هست برن کن مغزم آرامش پیدا کن و ریلکس یشم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
جلوی بچه هات بد نیست که نمیری ؟ نمیشه برای حفظ ظاهر جلوی بچه هات گاهی بری

دیگه اونا هم میدونن قهریم 

نه اصلا نمیشه برم والا باید قید عزت خودم و خانوادم بزنم 

مادرشوهرم خیلی به من و خانوادم بد کرده 

من دوست دارم شوهرم با بچه ها برن اصلا دوست ندارم برم ولی شوهرم نمیره میگه تو هم بیا کاش برن منو نبرن با خودشون 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

باز خوبه بچه هاتون رو دوست دارن‌دوست من‌با خانواده شوهرش که قطع رابطه کرد گفت بچه هام با شما مشکلی ن ...

چون خودش گفته

اگه گفته بود عمرا بزارم بچه هام ببنید حریص میشدن برای دیدن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
چون خودش گفتهاگه گفته بود عمرا بزارم بچه هام ببنید حریص میشدن برای دیدن

اره خواسته بود مثلا احترام بزارم بگه بچه ها قاطی این‌مسائل نیستن دیگه اینطوری گفتن. 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
یبار گفتم ولی شوهرم خیلی مامانی حاضر قید من بزنه ولی مامانش نه

بزار برن هم به بچه ها خوش میگذره هم تو استراحت می‌کنی 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

من دوست دارم شوهرم با بچه ها برن اصلا دوست ندارم برم ولی شوهرم نمیره میگه تو هم بیا کاش برن منو نبرن ...

باز خداروشکر شوهرم فعلا بیخیال من شده 

قبلاً مجبورم میکرد ولی الان می‌دونه دیگه بین من و مامانش تموم شده