2777
2789
عنوان

امروز عصر رفته بودم خرید

461 بازدید | 37 پست

سلام دوستان

امروز عصری برای خرید نون باگت رفته بودم مغازه داشتم می‌رفتم تو مغازه یه پیرمرد که قیافه موجه ای هم داشت جلومو گرفت گفت بابا برای منم نون می‌خری

گفتم بله البته که می‌خرم ،هر چند تا می‌خواین بردارید خلاصه حساب کردم اومدم بیرون

نونا رو گذاشتم خونه برای یه کاری رفتم یک محله دیگه

در واقع رفتم مغازه دوستم، کنارش تره باری دیدم رفتم خرید کنم که باز یه خانومی جلومو گرفت، با خجالت و سر ب زیر گفت میشه برای من گوجه بخرین گفتم بفرما سوا کن هر چند کیلو می‌خوای  من حساب می‌کنم

خلاصه حساب کردم 

تو راه خونه فکر می‌کردم چرا من امروز دو نفر جلومو گرفتن.

بحث خرید نیست ها فقط برام فقط عجیب بود.

شوهرم میگه یه امتحان بود. خدا امتحانت کرده

بازم شکر سربلند بیرون اومدم

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه حس خوبی

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

الهی روزی توی ایران و جهان همه غنی باشندخدا رو شکر که مال داری و طبع بلند هم کنارش داری زیبا

عزیززززز دلممم ممنونم قربونت بشم

خدا انشاءالله به همه ما ایرانیا و همه عالم اونقد بده ک هیچکس نیازمند کسی نباشه

آمین

ممنونم خوشقلبم

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
چه حس خوبی

بخدا

الان خودم حسم خیای خوبه

با خودم میگم شاید قبل من کسی اینها رو پس زده

چه عالی چه خوب که دست دهنده دارید خدابهتون برکت بده عزیزم میشه برا منم یه خونه بخری؟😊🤭

😁

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

چه عالی چه خوب که دست دهنده دارید خدابهتون برکت بده عزیزم میشه برا منم یه خونه بخری؟(فان) 😊🤭

در این حد والو بوخودا ندارم😂

چه عالی چه خوب که دست دهنده دارید خدابهتون برکت بده عزیزم میشه برا منم یه خونه بخری؟(فان) 😊🤭

گوجه و سبزی نون وسیب زمینی و میوه میتونم درخدمتم😂

بخداالان خودم حسم خیای خوبهبا خودم میگم شاید قبل من کسی اینها رو پس زده

خدا هم یه جایی حتمادستتومیگیره آفرین به خوش قلبیت