2777
2789

چه نعمت بزرگیه 

اونایی که مهمونی میرن تفریح میرن کاراشونو انجام میدن زندگی عادی براشون در جریانه 

تو پنج هفته استراحت مطلق شدم تا الان که ۱۶هفته ام سر کلاژ شدم ارژانسی بستری 

دوقلو دارم و اصن معلومم نیست چی پیش بیاد میرسونم یا نه 

حتی غذامو خوابیده میخورم فقط برای سرویس پا میشم 

هر روز یساعت حداقل حمام بودم تاپیکاشم هست 😅الان اجازه دارم ده روزی یبار در حد پنج دقیقه برم حمام 

دل و دماغ ندارم خیلی سختی کشیدم دلم نمیخواد بازش کنم از هماتوم تا ریداکت تا خیلی چیزا 

اهن خونمم شده هشت🥲

فقط میگم خدایاا دست خالیم نکنیااا بچه هامو سالم برسون بغلم همین  

نه ویار داشتم نه فشارم افتاد نه بالا آوردم نه باد کردم نه پنگوئنی راه رفتم نه چاق شدم نه بعد سزارین اذیت شدم.

ولی انقد بچه ی بدقلقی بود که پدر منو درآورد و جبران کرد قشنگ.

ایشالا مال شما آروم باشه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه ویار داشتم نه فشارم افتاد نه بالا آوردم نه باد کردم نه پنگوئنی راه رفتم نه چاق شدم نه بعد سزارین ...

دقیقاااااا😂😂😂😂😂

من تا یک‌سالگی پروانه بود 

بعداز یکسال تا الان که چهارسالشه سرویسم

نه ویار داشتم نه فشارم افتاد نه بالا آوردم نه باد کردم نه پنگوئنی راه رفتم نه چاق شدم نه بعد سزارین ...

بچتون چیه؟

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستی لدفن🌱۶.۱۹ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🌱

بچتون چیه؟

دختر

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

من خیلی خیلی راحت بودم برام حتی یک روز سخت نداشتم اصلا حالم بد بشه درد تهوع هیچی نداشتم انگار مجرد ب ...

بچتون چی بود ؟ منم عین شمام

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستی لدفن🌱۶.۱۹ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🌱

چند تا بودن که ریداکت کردی

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت   اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم