2777
2789

پیرو تاپیک قبلی 

بچه. ها چتونه من راهنمایی از شما میخوام چرا انقد بد با ادم برخورد میکنید 

من خواهرشوهرم لب تابشو گزاشته بود بالای باند نازکا هستن ک هر آن ممکن بود بیوفته 

حتی اگ بچه هم دست نمیزد بازم میوفتاد 

بعد بچه منم اونجا بود داشت بازی میکرد 

خونه مادرشوعرم مث خونه خودمونه اینم بگم کسی حتی ناراحت نشده ولی من عذاب وجدان گرفتم روی اون باند گزاشته بود نازک لب تاب ب اون سنگینی 

خب افتاد الان شکسته ملت ریختن سرم دادو بیداد باید خسارت بدی 

منم گفتم میدم فقط خواستم بگم فقط بی فکری من نیست اونجا خواهرشوهرمم نباید لبتابو میزاشت رو اون ک باید میزاشت رو میزغذاخوری یا زمین حتی 

لطفا انقد تند نباشید فک کنید برادر زاده خودتونه ک انقد بعضیا دلشون سیاهه ک میگن بچه بمیره یا مادر بچه بمیره از اینکارا نکنه 

حالا خداروشکر خواهر شوهر خودم میگ خودم نباید میزاشتم اونجا بچه چه میفهمه 

اونوقت شما ول نمیکنید

پیش میاد حالا عیب نداره کاریه که شده بچه هم که حالیش نیست شما باید حواست میبوده حالا به هر دلیل افتاده شکسته 

ولی خب اره وظیفه شماست که هزینه شو پرداخت کنید 

اما خب نیاز به دعوا و چیزی نیست 

دنبال چی میگردی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مقصربچه نبوده .

اصلا مقصر من ولی زشته ادم این حرفارو بزنه من ک شوهرم صدرصد پولو میده حالا یا خورد خورد یا ی جا چون دستشم تنگه ولی میده اگ نخوانم من نمیزارم ک نده باید بده ولی زشتیش اینه ب ی بچه کوچیک بعضیا میگن میمرد ولی اینکارو نمیکرد خوبه وسیله شما چیزیش نشده‌ وگرنه طرف مقابلتونو جر میدادید یا بچه برادرتونو ک بچه کوچبکه میگرفتین ب بار‌کتک

پیش میاد حالا عیب نداره کاریه که شده بچه هم که حالیش نیست شما باید حواست میبوده حالا به هر دلیل افتا ...

اره گلم وظیفه ماعه من هربار میگم ب مادرشوهرم میدم هزینشو میگ نشونوم دیگ بگی بچم شکسته فدا سرش درستش میکنیم 

من کاری ب پولش ندارم با بعضی از ادما حرفمه ک مبگم چقد دلشون سیاهه هوف