2777
2789
منم سپردم به خدا و به هیچ وجه نمیگذرمب من گفت ایشالا خانوادت سرطان بگیرنمنم از ته دلم دعا میکنم نفری ...

اون بگه مگه خدا به حرف اونه؟ تقدیر هرچی باشه همون میشه عزیزم،خودتو اذیت نکن مجازی همینه دیگه خیلیا تربیت خانوادگیشون زیر صفره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسی بترسونش انقد حال میده 🤣🤣

قطعا هی میاد کاربیتو چک میکن هی تایپیک بزن رفتم شکایت رفتم پلیس فتا رفتم دفتر قضایی تو فلان مرحلس و اینا

بترسووووونش دفعه اخرش باشه ازاون ....ها میخوره

اتفاقا فحشای ناموسی رو پیگیری میکنن شدید

میکنن ولی باید یه اسم و فامیل و شماره به نام خود فرد باشه 

مثلا نی نی سایت یا برنامه های مختلف که میتونن با شماره افراد مختلف یا ایمیل عضو بشن به این راحتی نیست 

طرف پیگیری می‌کنه میبینه صاحب خط یه نفر دیگه 

یا اصلا خبر نداره کسی با اون شماره اینجا عضو و همچین حرفی زده  اما تو پیامک قضیه فرق داره 

برخلاف حرف اینا که میگن پیگیری نمیشه،اگه فحش ناموسی داده برو پیگیری کن چون من شنیدم روش خیلی حساسن.به امتحانش می ارزه

این سایت تحت نظر فتاست و راحت میتونن پیداش کنن. ولی کاش شات میگرفتی، حالا به نی نی یار پیام دادی ایشالا که برمیگردونه

خودت که فحش ندادی؟چون در اون صورت اصلا اهمیتی به شکایتت نمیدن

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

بعضیا زبونشون فاله هرچی بگن میشه بخاطر همین اسی خیلی بهش برخورده

نه بابا این حرفا چیه خرافاته..چشم زخم آره وجود داره ولی اینا چرت وپرته...هرچی خدا بخواد همون میشه وبس ..الکیم نفرین کسی دیگری رو هیچ وقت نمیگیره به خودش برمیگرده

میکنن ولی باید یه اسم و فامیل و شماره به نام خود فرد باشه مثلا نی نی سایت یا برنامه های مختلف که میت ...

اینجا تحت نظر پلیس فتاست و البته امکان ای پی چک هم هست که ازش همه چیو میفهمن

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

میکنن ولی باید یه اسم و فامیل و شماره به نام خود فرد باشه مثلا نی نی سایت یا برنامه های مختلف که میت ...

بازم اون نفر ک خط ب اسمشه رو دنیارو حلوچشمش بیارن که بگه خط درحال حاضر دسته کیه

خیای راحت پیدا میکنن

فقط نمیدونم چقد اهمیت بدن و واقعا شکایت بشه کرد یا ن

نه بابا این حرفا چیه خرافاته..چشم زخم آره وجود داره ولی اینا چرت وپرته...هرچی خدا بخواد همون میشه وب ...

اگه اینجوری بود خوب بود 

یه خانوم پیری اطفامیلامون  یه نفرو نفرین میکرده چون فکر میکرده زندگی دخترشو بهم زده دقیقا بعد بیستو چندسال اون ادم اون مریضی که اون خانوم پیر نفرین کرده بود گرفت 

بعد ها مشخص شد اصل کاری که بقیه رو تحریک میکرد یکی دیگه بوده و اون بنده خدا مقصر اصلی نبوده تاحدی نقصر بوده ولی کامل نه ، همه چی زیر سر یکی دیگهه بوده

همینقدر دنیا بی عدالت و بدرد نخوره

برخلاف حرف اینا که میگن پیگیری نمیشه،اگه فحش ناموسی داده برو پیگیری کن چون من شنیدم روش خیلی حساسن.ب ...

بخواد جدی پیگیری بشه و وقت بذاره پیداش میکنن حالا مجازاتش رو نمیدونم همین که یکم بترسه هم خوبه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اتفاقا فحشای ناموسی رو پیگیری میکنن شدید

منو تو پیامک تهدید کردن رفتم شکایت گفت شاهدتو بیار 

مدارکت کافی نیست  پرونده رو بستن

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

بخواد جدی پیگیری بشه و وقت بذاره پیداش میکنن حالا مجازاتش رو نمیدونم همین که یکم بترسه هم خوبه

اره براش پیامک و اینا بره بکشونتش اینجا و اونجا حالش جا بیاد هم خوبه