الان یازدهمم،اینم بهترین مدزسه ایه که برا رشته من که انسانیه وجود داره تو شهرمون،بهتر از این نیست واقعا
با اینکه به نظرم فقط اسم درکرده ولی خب...
اولا که من از همون دهم کن اومدم اذیت شدم اینا خیلی اذیت میکنن خیلی سر روابط بچها حساسن حتی به دوستای خارج مدرسمم گیر میدادن سرشون خیلی تو زندگیه بچهاست خیلییی
دوما که خیلییی تبعیض میذارن بین بچهای پولدار و معمولی(مدرسه غیردولتی نیست)
سوما که امکاناتشم واقعا کمه نسبت به شهریه
چهارما که من اسمم خیلی بد در رفته به ناحق...بخدا الان من نفس میکشم تو این مدرسه بهم گیر میدن،همون کارایی که من میکنمو اگه یه بچه پولدار کنه قربون صدقشم میرن...
بخدا من فقط ظاهرم سلیطه ست،من خیلی ارومم بخدا...اینادخیلی دارن در حقم ظلم میکنن
من دیروز صبح قبل اینکه زنگ کلاس بخوره اجیم۱۲سالشه،با گوشی دوستش زنگم زد که من و دوستم میخایم بریم سیگار بخریم بکشیم امتحان کنیم دوستم کشیده میگه خیلی خوبه،خیلی سعی کردم خودمو کنترل کنم آروم باشم قانعش کنم که اینکارو نکنه ولی خب حرفامو که زدم یهو گفت برام مهم نیست من میخرم تلفنو قطع کرد روم،منم نگرانش شدم خببب هی زنگش میزدم ولی خب گوشیو از دسترس خارج کرده بودن،منم نگراننننن،اون وسط اول مشاور اومد گیر داد که تو چیکار داری با این گوشی که ولش نمیکنی ببینم داری به کی زنگ میزنی چرا شمارشو سیو نداری،،،بعدم دبیر انسان و محیط و معاون فناوری و معاون آموزشی اومدن سرشونو کردن تو گوشی من که یوقت به پسر زنگ نزنم،میگفتن گوشیو اگه برداشت باید بزری رو بلندگو یوقت با پسر حرف نزنی😂😂😂
با اینکه بخدا هیچکس تو زندگیم نبوده و نیست و قرارم نیست بیاد
من نمیدونم اینا چرا همچین میکنن
بابام راضی نمیشه از این سگدونی ببرتم