2777
2789
عنوان

خواهر شوهر عفریته ام بچمو هل داد دهنش خون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 25 پست
ماشاالله بچه ات چه زبونی داره خواهر! احترام بزرگتر سرش نمیشه... نمیگم کار خواهر شوهرت خوب‌ بوده اتفا ...

چیز بدی نگفت فقط تو جمع ضایع اش کرد

سلام لطفا و خواهشا از توهین بپرهیزید فضا مجازی است اما دلها واقعی است میشکند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه این ناملایمتی ها و رفتارهای اینطوری و دختر منم دیده ولی باید اعتراض میکردی اما نه با بی احترامی مثلا من بودم میگفتم وای بچه م چی شده فدات بشم کی تو رو زد اخه و سرسنگین میشدم باهاشون تا مدتی و اینکه خودت باید مراقب بچه ت باشی مخصوصا تو خونه فامیل بچه میره تو اتاق یه وقت کتک میخورخه یتا چیزی میبینه که نباید یا حرفی میشنده ... نباید ولش کتی اینم گفته عمدی نبوده بعید میدونم عمدی بوده باشه دیگه باقی شو بسپر به خدا اگه گفتن تو یاد دادی بگو بچه م کتک خورده دلش شکسته

دقیقا همینجور سد بخدا جلو خودم اعتراف کرد بچه هی میگفت منو زدی اول انکار میکرد گفت احسان زده از بس ب ...

بابااااااااا باز دم خاهرشوهرت گرم که معذرت خاهی کرد جداقل اون نکبت  پی و دنبه خالص ب دختر من جلو خودم میگف دروغ بگی چشات درمیاد اخرم گریه دخترمو دراورو سر میز غذا

خدایا شکرت 

بابااااااااا باز دم خاهرشوهرت گرم که معذرت خاهی کرد جداقل اون نکبت پی و دنبه خالص ب دختر من جلو خود ...

مجبور به اعتراف شد چون بچم گیر داده بود 

ده باز بیشتر میگفت من نزدمت عمو زده 

بچه منم گفت تو زدی و بهش گیر داده بود که تو زدی 

متاسفانه این ناملایمتی ها و رفتارهای اینطوری و دختر منم دیده ولی باید اعتراض میکردی اما نه با بی احت ...

میخواستم بهش بگم تو چاقی بچه دار نمیشی گناه ما چیه که بچه هامون میزنی 

چندسالت بود این بچس خبالبته بنظرم ویژگی خوبیه تو سری خور نیست و بلده از خودش دفاع کنه

مرسی عزیزم 

میخواستم بهش بگم تو چاقی بچه دار نمیشی گناه ما چیه که بچه هامون میزنی

نه اینطور نگو خدا خوشش نمیاد. زخم زبون تاوان سنگین داره تو زندگی  ولی حتما سر سنگین شو یه مدت مثلا به این زودی ها اونجا نرو