2777
2789

دختر من ۱۲ سالشه از پارسال سینه هاش رشد کرد و خب احتمالا باید نزدیک پریودش باشه 

الان دو هفته است یک دفعه استرس میگیره میزنه زیر گریه یا میگه علایم‌پی ام‌اس میده دقیقا 

بهش میگم‌جی شده میگه نمیدونم‌جرا این شکلی شدم 

دو هفته پیش نزدیک بود از سرویس جا بمونه با عجله امده قلبش تند تند میزد از اون‌موقع استرس میگیره یک دفعه 

کسی یادش هست چقدر از قبل پریود این علایم بروز میکرد یا کسی دخترش تازگی پریود شده 

دختر بزرگم اصلا این شکلی نبود 

فعلا امضا ندارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزدلم شاید استرس امتحانا هست اصلا تپش قلب ربطی به پریودی نداره گلم اصلا بهش استرس ندید و پریودی هم یچیز عادی هست اینو بهش بگو که برای همه این اتفاق میوفته و خیلی هم چیز خوبی هستش چون خون های آلوده از بدن خارج میشن

انشالله پریود بدون دردی داشته باشه گلم اصلا بهش فکر نکنید 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

اینجور چیزها توی یه فرد مشخص هم بعد سال‌ها ماه به ماه متفاوته. چه برسه به سن بلوغ و بین افراد مختلف. 

اگه دخترت دربارهٔ پریود نمی‌دونه بهش بگو و توی مدرسه حتما براش پد بذار و یاد بده نحوهٔ استفاده‌ش رو.

لطفا فضای امنی براش درست کن که راحت باشه و معذب نباشه و استرس نداشته باشه

بخدا خیلی حواسم بهش هست 

پریودم براش توضیح دادم همه دوستاش هم شدن تو مدرسه این اخرین‌نفر هست 

با من و خواهرش راحت حرف میزنه 

نمیدونم چکار کنم دیگه

فعلا امضا ندارم

من درد داشتم

لکه بینی می دیدم،یادمه میترسیدم به مامانم بگم،تا دوهفته مخفی میکردم،هفته ی سوم کامل پریود شدم و چاره ای نداشتم بهش گفتم.

•نخ‌کش شد هر آنچه در خیالم بافتم🪡•️ 

دختر من پریود نمیشه ولی بلوغش شروع شده و خیلی حساس و زودرنجه

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....