2777
2789
عنوان

شوهرم گفت به معلم پسرم زنگ بزنم بگم یکم دیرتر میره دنبالش

| مشاهده متن کامل بحث + 2805 بازدید | 101 پست
احتمالا این حرفا واسه شما عادیه اما واسه من نمیتونن عادی باشن

برای تو عادی نیست چون تو شرایطش نیستی مطمعنن اگه اطرافیانت این رافتارهارو باهات میکردن صد پله از استارتر بدتر میشدی.مطمعنم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینم دقیقا همینه ۲ هفته پیش خواهرش سلیطه بازی درآورد براش ( تازه داشت رایگان براشون کابینت میزد ) حا ...

هعی خواهر.انگار خدا ما رو آفریده فقط برای حرص خوردن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

کجا بری ینی

محل کارم شهر مادرم هست ولی خب نزدیکه به محل زندگیم. ولی میتونم نیام بهانه بیارم. اون هم چیزی نمیگه چون بچه کوچیک همراهم هست و بچه هم اذیت میشه حتی

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

برای تو عادی نیست چون تو شرایطش نیستی مطمعنن اگه اطرافیانت این رافتارهارو باهات میکردن صد پله از است ...

باشه شما فک کن همه مثل خودتن

با احترام هیچ درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود 🤗هیچ بی احترامی و بی ادبی از من در تاپیک نمی‌تونید ببینید چون واسه شخصیت خودم احترام قائلم .شما هم لطفاً وقتی منو مخاطب قرار میدی درست صحبت کن 🥰اینجا قراره دوستای خوبی برای هم باشیم دشمنی ،حسادت ، بی‌احترامی ، بی‌ادبی ، فحش ، توهین ، تو تاپیکای من و وقتی رو پیام من ریپلای می‌کنی ممنوع آدم انتقاد پذیریم و میتونی هر چی خواستی بگی فقط در کمال احترام  مرسی ازت دوست عزیزمممم راستی اینم بگم دختر خوش قلبیم و عاشق زمستون و برف بهم بگو دختر لیمویی😍دختر ی نفرم و متعهدم بهش تا آخر عمرم 🥰 دعا کنین خانوادم راضی شن بهم برسیم 🥲❤️

خو نیا یه مدت

پسر بزرگم گناه داره. اگه نیام می مونه خونه مادرشوهرم. برادرشوهر معتاد و پسر منحرفش اونجا هستن و مدام می مونه کنارشون 

باشه شما فک کن همه مثل خودتن

ن همه مث تو الکی جانماز اب میکشن.

نشستن بیرون گود و میگن لنگش کن.

استارتر اگه ادم بدی بود و بد دهن الان تو رو بی جواب نمیذاشتو

دیدی جوابتو نمیده یعنی تشریف ببر از این تاپیک

الان یه ماهه دست شوهرم بمن نخورده اصن رابطمون خیلی سرد شده هعی نمیدونم چیکارکنم اصن رابطمون خوب نیس ...

باز این فقط برا رابطه میاد سمت من

ن همه مث تو الکی جانماز اب میکشن.نشستن بیرون گود و میگن لنگش کن.استارتر اگه ادم بدی بود و بد دهن الا ...

آجی اعصابتو خورد نکن. بذا ریپلای نداشته باشه خودش خیط میشه میره