2777
2789
عنوان

شوهرم گفت به معلم پسرم زنگ بزنم بگم یکم دیرتر میره دنبالش

| مشاهده متن کامل بحث + 2805 بازدید | 101 پست
چی بگم والا؟زن داداشش البته سه ۴ سال پیش بخاطر خیانت، برادرشوهرم پرتش کرد بیرون.ولی قبلش ۷ سال خون م ...

وااااا نمی‌دونم چی بگم والا سعی کن شوهرت و ازش دور کنی فقططط🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

هستن همچین آدمایی که به غریبه بیشتر اهمیت میدن تا زنشون

بله شانس منه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وااااا نمی‌دونم چی بگم والا سعی کن شوهرت و ازش دور کنی فقططط🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

الان که دیگه ارتباط ندارن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

نزار حرف بزنه با شوهرت تلفنی هم حرف میزنه؟

نه قبل طلاقش هر روز در ارتباط بودن. الان که نه

الان که دیگه ارتباط ندارن

هعی خواهر چی بگم از مردا هیچی بعید نیست من شوهر خالم یجوری عاشق زن دوستش شده بود که آخرش اصلا خوب نشد....

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

خدایا هیچ وقت نشه که من همچین عروسی بشم حتی اگه بدترین مادرشوهر دنیا هم مال من باشه این الفاظ رو نمیگم 

با احترام هیچ درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود 🤗هیچ بی احترامی و بی ادبی از من در تاپیک نمی‌تونید ببینید چون واسه شخصیت خودم احترام قائلم .شما هم لطفاً وقتی منو مخاطب قرار میدی درست صحبت کن 🥰اینجا قراره دوستای خوبی برای هم باشیم دشمنی ،حسادت ، بی‌احترامی ، بی‌ادبی ، فحش ، توهین ، تو تاپیکای من و وقتی رو پیام من ریپلای می‌کنی ممنوع آدم انتقاد پذیریم و میتونی هر چی خواستی بگی فقط در کمال احترام  مرسی ازت دوست عزیزمممم راستی اینم بگم دختر خوش قلبیم و عاشق زمستون و برف بهم بگو دختر لیمویی😍دختر ی نفرم و متعهدم بهش تا آخر عمرم 🥰 دعا کنین خانوادم راضی شن بهم برسیم 🥲❤️

از مردایی که مادر و خواهرشونو الویت میدن به همسرشون نفرت دارم 

اولیش همسر خودم 

ایشالا که پاش بشکنه همسرم 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
هعی خواهر چی بگم از مردا هیچی بعید نیست من شوهر خالم یجوری عاشق زن دوستش شده بود که آخرش اصلا خوب نش ...

آخه این زن انقدر نفرت انگیزه که هر مردی بره سمتش از بی لیاقتی خودشه.

ذره ای بهش حسادت ندارم. فقط از گوز گوزای شوهرم حرصم میگیره.

فقط بلده خودشو برا من چس کنه.

برا بقیه زنا مثل موم تو مشت شونه

خدایا هیچ وقت نشه که من همچین عروسی بشم حتی اگه بدترین مادرشوهر دنیا هم مال من باشه این الفاظ رو نمی ...

تا با کفش کسی راه نرفتی نمیتونی دهنتو باز کنی

آخه این زن انقدر نفرت انگیزه که هر مردی بره سمتش از بی لیاقتی خودشه.ذره ای بهش حسادت ندارم. فقط از گ ...

توام همینکارو بکن زیاد نچسب بهش