2777
2789

خواهر کوچیکم 11 سالشه.بچه بوده حموم بادکش الان تو خونه جلوش لباسامو عوض مبکنم خب بدنم رو دیده 

هر جا میریم یه جمعی دارن از قیافم و هیکلم تعریف میکنن سریع تمام عیب های بدنمو میگه بقیه هم میگن ای وای برو درستش کن چه بد

از چند سال پیش چند جا این کار رو انجام داد من به خانوادم گفتم فقط لفظی بهش اخطار دادن 

از بابام کلا حساب نمیبره اونم تقصیر مامانمه چون پشتشو میگیره با بابام دعوا میکنه میگه رفتارش شبیه منه 

کلا با تذکر و توضیح دادن و دعوا و هیچ راهی درست نمیشه از هیچکس هم نمیرسه میگه برو بگو 

حالا امروز خواهر و مادر نامزدم اومد سر بزنه بهم خواهر نامزدم داشت میگفت خیلی سفیدی تو ابجبمم اومد نشست پیشش گفت یه قسمت بدنش کلا یه رنگ دیگس منم خندید گفتم شوخی میکنه و بحث عوض کردم ولی خیلی خجالت کشیدم 

تروخدا بگین باهاش چیکار کنم؟داره بهم آسیب میزنه دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا حسادت میکنه ازت تعریف میکننباید ب طور جدی مادر پدر گوشش رو بپیچوننبچه ک نیست 11 سال باید یسر ...

عوض نمیکنم دیگه ولی فایده ای نداره 

یا میگه نه بابا ابجبمم قشنگ نیست صورتش پر جوش کرم زده روش. حالا من جوشام خوب شده فقط جاشون کامل نرفته وگرنه اگه جوش باشه با کرم نمیشه کامل پوشوند 

به خانوادم چند بار گفتم هیچ برخورد جدی نمیکنن

عوض نمیکنم دیگه ولی فایده ای نداره یا میگه نه بابا ابجبمم قشنگ نیست صورتش پر جوش کرم زده روش. حالا م ...

یبار باهاش صحبت کن بگو هر حرفی رو نباید هرجایی بزنی با زبون شیرین و خوش

از در محبت و صحبت وارد شو

خیلی بد بارش آوردینمتاسفانه نسل جدید اکثرا پرو و بی ادب شدن

تقصیر مامانمه.میخنده میگه از حق خودش در میاد شبیه منه

بعد من الانم جرئت مامانمو ندارم انقدر دعوام میکنه بابامم میندازه به جونم دعوام کنه