2777
2789

تک دخترم.و بچه ی آخر

ولی پدر مادرم هیچ ارزشی برام قاعل نیستن.و باعث شدن روز به روز دورتر بشم و دلسردتر.فقط پسر براشون عزیزه

کاشکی هیچوقت دختر نمیاوردن🙂بهم میگن برو دیگه‌‌.سخته برای منی که دخترم پناهی ندارم جز خونه بابام.میشنوم این حرفارو

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ی طرفه نمیشه به قاضی رفت بالاخره بچه شونی دوستت دارن

دوست داشتنشون بدرد نمیخوره.فقط از خدا مبخوام ازدواج کنم برم

اینجا کسی قدر دان من نیست.دوری بهتره 

بگو تخم انداختی وظیفته نگه داری خیلی ناراحتید شما برید من راحته جام والا

بخدا بهش میگم منم اینجا مهمانم.میگه چقدر دیگه مهمان‌.برو از این خونه.بخاطر پسر و عروسش اینطور بهم میگه.بار هزارمشه

دلسرد میشم همش.

مگ چ میکنن ک میگی پسردوستن؟

دختر رو ادم حساب نمیکنن.هر چقدر حرف میزنم از سر دلسوزی.یا حتی از خودم دقاع میکنم.بدشون میاد

فکر کن نشسته بودیم همه.واسه همه .عروسشو پسرش چایی و خرما اورده بود.من هیچی.خیلی سخته این چیزا

حالا من هر چی بخوام بخورم.بگو یه لقمه نون‌.میگم نکنه دلش بخواد.ده بار فقط میگم بخور..

مشگل اینه گیره خانواده نمک نشناس افتادم

دقیقاا میفهممچون دچارم خودم.کاشکی فقط یکی میاوردن

انگار فقط برا بچه اول وقت دارن و بهش اهمیت میدن بعد اگه وقتی هم موند یه گوشه چشمی به بچه بعدی میندازن

یکی نیست بگه اگه قرار بود فقط اولی عزیز باشه چرا دومی رو میارید مگه گناه کرده بعد جالبه خودشون هم متوجه نیستن که چقد فرق میزارن 

انگار فقط برا بچه اول وقت دارن و بهش اهمیت میدن بعد اگه وقتی هم موند یه گوشه چشمی به بچه بعدی مینداز ...

وای میفهمم.باور کن فقط باعث میشه ادم دور و دلسرد بشه

حتی با بچه ی اولم ارتباط سردی داشته باشیم

هممون اسیب میبینیم.از خدا میخوام روزی بهم لیاقت مادر شدن داد.فرقی نزارم.چون ماها خودمون اسیب زیاد دیدیم..