2777
2789
خدا خیرت بده وفتی شرایط نداری چطور این تعداد مهمون میگین بیان اونا خودشون مگه نمیدونن جاتون کمه بل ...

خودشون خودشونو انداختن والا چیکار کنم؟

وقتی پیش مادرشوهرم میگم چجوری به این تعداد شام بدیم میگه چی میشه خب؟خودمونی هستیم دیگه هرجور شده خودمون جا میکنیم نمی‌دونم الان میخواد چجوری جا شه!

فک کنم باید زیر ناهارخوری هم یه عده بشینن😅

بنظرم برنج رو خودت دم بذار چون برنج های بیرون بدرد نمیخوره 

و از اونجایی ک زرشک پلو هم میخای سفارش بدی بازم مرغ خر جایی خوب نیس جایی ک قبلا غذاشو خوردی و میدونی خوبه سفارش بده ک بعد هم پولت نره هم آبروت هم حرف پشتش باشه..

من چون تجربه غذای بیرون خوردن دارم هر روزه بخاطر شغلم گفتم بهت بگم

دیر که: کیم دیرده که منن یاغی اولانگ سن؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودشون خودشونو انداختن والا چیکار کنم؟وقتی پیش مادرشوهرم میگم چجوری به این تعداد شام بدیم میگه چی می ...

باید مبلانو ناهارخوریتو جم کنی چاره ای نیست 

من باشم بااین شرایط میبرمشون رستوران قیمت مناسب وازاونجام خدافظ 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

اسی از بیرون بگیر خودت قابلمه ببر ته قابلمه نون بنداز برا ته دیگ ، برنجها رو بریزه رو نون ، خودشم عصر برو بگیر بعد بیار خودت بزار رو گاز همـگرم بشه هم ته دیگ سرخ بشه اینجوری هیچ کس نمیفهمه از بیرون گرقتی من یه بار این کارو کردم

الان داشتم فکر میکردم غذا بگم از بیرون بیارن و سالادو خودم درست کنم چطوره؟ بد میشه؟

درست کردن مرغ برا ۵۰ نفر خیلی سخته ،ظرفت باید خیلی بزرگ باشه 

خورشت فکر کنم راحت تر باشه

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

مگه دفعه اولته دعوت میکنی؟تو که میدونستی این مهمونی به گردنته کاش تا هوا گرم بود میبردیشون پارکی جای ...

نه اولین باره اینهمه زیاد شدن و هم اینکه خونه قبلیم بزرگتر بود

باید مبلانو ناهارخوریتو جم کنی چاره ای نیست من باشم بااین شرایط میبرمشون رستوران قیمت مناسب وازاونجا ...

جمع نمیشن مبلام زیادن جا ندارم براشون!

رستوران نمیان جمع میشن که بعد از شام تا نصف شب بزن برقص کنن و بگو بخند و ...

مدلشونه