2777
2789
😅اره واس همین گفتم دونفر ازهمین ۵۴نفر بگو بیان کمکواقعا سختهخودم بودم واقعا زورم میاد غذا ازبیرون س ...

والا منم زورم میاد ولی مثل خر تو گِل گیر افتادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره غذای بیرون ممکنه دلچسب وگرم نباشه مث غذای خونه هزینشم برات گرون درمیادیا بگو دو سه نفر بیا ...

الان که فکر میکنم برای این تعداد جای سفره انداختن هم ندارم نصفشون سر جاشون بشینن رو مبل غذاشونو بخورن بده؟

الان که فکر میکنم برای این تعداد جای سفره انداختن هم ندارم نصفشون سر جاشون بشینن رو مبل غذاشونو بخور ...

خدا خیرت بده  وفتی شرایط نداری چطور این تعداد مهمون میگین بیان اونا خودشون مگه نمیدونن جاتون کمه  بله خیله بده واذیته رومبل زرشک پلو بخوری

یا مبلا رو جم کن بزار اتاق  تو سالن مهمونات جا سن  یا یه اتاقم خالی کن یه تعدادم تو اتاق بشینن

لشگریان مختارو دعوت کردی انقد زیادن 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

الان که فکر میکنم برای این تعداد جای سفره انداختن هم ندارم نصفشون سر جاشون بشینن رو مبل غذاشونو بخور ...

مگه دفعه اولته دعوت میکنی؟تو که میدونستی این مهمونی به گردنته کاش تا هوا گرم بود میبردیشون پارکی جایی یه جوجه کباب بهشون میدادی وتمام 

خوش ب سعادتشون من دارم سوره واقعه میخونم خدا روزی مونو زیاد کنهالبته من توقعم بالاس ازخدا خونه وطلا ...

منم میخوام😢😢

هرچی درمیاریم میره تو شکم مهمونامون به خدا

از شوهرت یا رفیقت یا همسایه ای که خیلی باهاش صمیمی هستی کمک بگیر و اونارو هم دعوت کن یا غذا بهشون بده

و اگه نمیتونی غذا درست کنی غذا از بیرون بخر

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲