2777
2789
عنوان

عروض سماعی

26 بازدید | 5 پست

سلام دوستان 

من برای همسان ها ضرب میگیرم ولی برای ناهمسان ها مثلا فاعلات مستفعل فع چون باید سریع ضرب گرفت متوجه نمیشم 

میشه راهنمایی کنید باید چیکار کنم

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

بیت شعر رو میگی؟

کلی گفتم عزیزم

برای یادگیری ناهمسان ها 

و فاعلات و مستفعل و اینها که نمیشه ضرب مثلا ۱ ۱ ۳ براشون گذاشت مشکل دارم

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلی گفتم عزیزمبرای یادگیری ناهمسان ها و فاعلات و مستفعل و اینها که نمیشه ضرب مثلا ۱ ۱ ۳ براشون گذاشت ...

والا من دبیرستان تموم کردم اما اون موقع که فنون دوازدهم خوندم و فهمیدم که یه سری جاها بعضی هجا ها رو باید بلند گرفت یه سری جاها کوتاه ( سر ناهمسان ها) اون مبحث خوندم دیگه راحت عروض رو انجام می دادم. قبلش که نمی‌دونستم همش تو تست زدن مشکل داشتم 

میخوای ویدیو های آقای عطری رو ببین توی تلگرام یه سری کانال ها گذاشتن قشنگ اون مبحث توضیح داده اونا رو من دیدم خیلی بهتر شدم

والا من دبیرستان تموم کردم اما اون موقع که فنون دوازدهم خوندم و فهمیدم که یه سری جاها بعضی هجا ها رو ...

مرسی قشنگم 🫂💙