2777
2789

همسرم خیلی منو دوست داشت و برام استوری میزاشت

مدام مادرش میگفت بااین کارا باارزش نمیشه زنت

درحالیکه من کاری نمیکردم که بخوام باارزش بشم

ازاونور دخترش مینداخت وسط که خواهر عزیزه😑

ازاونور دخترش میگفت زنت خود شیفتس از خودش تعریف میکنه درحالیکه من اصلا از خودم تعریف نمیکنم چون به خودم میرسیدم لباس های خوب میپوشیدم حس

حسادت داشتن و پیش خودم میگفتم خدایا من اصلا از

خودم تعریف نمیکنم چی میگن باارزش خود شیفته دیگه چیه😑

پسراهم میدونید مامانی هستن هیچوقت نفهمید مامانش چی میگه مدام به من میگفت خود شیفته برامن باارزش

نمیشی شوهرم میگفت  بااین کارا میگفتم خدایا نه من پز دادم نه از خودم تعریف کردم چی میگن اینا دوتا کلمه خانوادش یادش دادن مدام به من میگه از رو حسادت خانوادش😑

واقعا دلم گرفته گفتم براتون تعریف کنم مدام حرص میخورم😔😔

یه وقتا میگم چقدر شوهر من خل و نفهمه که به حرف مامانشه

کلا بدون دو تا فکت وجود داره

همسرای ایرانی فکر میکنن اگر از زنشون تعریف کنن زنشون پررو میشه و میان تخریبش میکنن جوری ک انگار قبل ازدواج کورن ندیدن زنه رو گرفتنش 

مادرشوهر ایرانی هم مسئول اینه ک زندگیو بکنه زهرمار عروس

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا ناراحت نباش من تجربه دارم هرکی بخواد بدجنسی کنه یه جا چوبشو میخوره و احتمالا یه روزی همسرت یه موقعیتی پیش میاد باهاشون قهر می‌کنه رها کن بزار خدا خودش کارو درست کنه 

اصلا ناراحت نباش من تجربه دارم هرکی بخواد بدجنسی کنه یه جا چوبشو میخوره و احتمالا به روزی همسرت یه م ...

ازاین بیشتر ناراحتم که شوهرمم باور میکنه

اخه من نه پزیم نه از خودم تعریف میکنم متنفرم ازاین اخلاقا

اره بخدا الانم بار دارم ولی از غصه این دوتا حرف که زدن قلبم درد گرفته😔

دیوونه ایا دخرجون بفکر بچت باش تنها پناه اون تویی .....تو دلت بگیره اونم غمتو میفهمه بیخیال باش و ب تو دلیت فکر کن