2777
2789
عنوان

زورتون به شوهر میرسه

218 بازدید | 16 پست

من فکر میکردم فقط فکر من اینجوریه تا اینکه تو اینستاگرام دیدمش و خیلیا کامنت گذاشته بودن که بله ما هم اینجوریم 

شوهرم خیلی اهل شوخی فیزیکی نیست اما حالا بعضی وقتا اونم خیلی کم باهام شوخی میکنه 

اونم نه کل زورش، فقط یه شوخیه اما من تمام زورم رو میزنم و همون لحظه به این فکر میکنم حالا اینکه چیزی نیست شوهرمه ولی اگه یه متجا... وز بود من هیچی زور نداشتم 

دقیقا عین منی یعنی اگه بخواد جدی بشه اصلا زورم بهش نمیرسه

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم چند روز پیش همچین فکری کردم گفتم محاله ادم بتونه در بره

اره منم اینجوریم حتی بعضی وقتا میگم فکر این یه متجاوزه کل زورت رو بزن اما تکون هم نمی تونم بخورم 🤣🤣🤣

زور بدنی که صدر درصد نمی‌رسه عزیزم‌. اگر به زمانی خدایی نکرده اتفاقی افتاد. اگر تونستی از پشت بهش حمله کن. ضربه زدن به جاهای حساس هم خیلی جوابه. چنگ انداختم توی سوراخ بینی عصبیش می‌کنه و سیستم عصبیشو مختل می‌کنه😅😅

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

[QUOTE=401769940]اره منم اینجوریم حتی بعضی وقتا میگم فکر این یه متجاوزه کل زورت رو بزن اما تکون هم نمی تونم بخورم 🤣.[/QUOT

سخته امید وارم  ی قانونی بیاد ی مجازاتی برا متجاوزین در نظر بگیرند که حتی مردا فکر تجاوز هم از ترس مجازاتش به سرشون نزنه و هیچ زنی  و دختری در این شرایط گیر نکنه.

منم اصلا فزیکی  زورم ب شوهرم نمیرسه .

ولی با زبون چرااا 😂