من بودم. بعد نشستم دیگه و کار نکردم فقط در حد سفره جمع کردن سه تا خواهر شوهرم میشستن باهم به حرف زدن ...
این بده وشماخوب کار خوبی کردید همه باید کمک کننما حتی خواهرشوهر باردارم نشسته بود اونیکی خواهرش بهش تذکر داد گفت خونه خودتم استراحت مطلقی بچپاشو کاری بکن انگارما باردار نبودیم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
شوهر ندارم. در ضمن حمالیه؟ برای خوردن که هیچی نمیگید برای دوتا ظرف صداتون در میاد؟ چقدر بخیل و چشم تنگید که ظرف شستن رو سخت میدونید. هرکی میره مهمونی بعد اتمام شام و میوه یه گوشه از کار و میگیره داد و بیداد نداره
حمال مادرشوهر نیستن ولی درست نیست پیر زن ظرف بشوزه عروس وفقط نگاه کنه باید یک گوشه مارو بگیره دیگه
عزیزم درسته کمک کردن خوبه
بلاخره اون بنده خدام زحمت کشیده از صبح سرپا بوده و آشپزی کرده اما اینکه فقط از یکی توقع دارن و بقیه تو انجام کارا کوتاهی میکنن آدمو اذیت میکنه
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"
شوهر ندارم. در ضمن حمالیه؟ برای خوردن که هیچی نمیگید برای دوتا ظرف صداتون در میاد؟ چقدر بخیل و چشم ت ...
حالا بذار متاهل شی عزیزم دستت میاد که وقتی وارد خونه مادرشوهر میشی و کار میکنی کم کم بقیه کنار میکشن مجبوری ظرف کلی مهمونو تنهایی بشوری یا کلی کارو. انجام بدی صدات درمیاد
کار کردن بد نیست اما مهم تر از اون همکاری باهمه
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"
دخترش دس نمیزنه عروسای دیگم یا تنبلن یا اون یکی غذا میپز فقط من چ جمع چ تنها ظرفا بامنه همیشهههه
انجام نده دارن ازت سوءاستفاده میکنن
صدا کن خواهرشوهرتو بگو فلانی بیا باهم ظرف بشوریم
یا بگو فلانی برو کف کن الان میام برا آبکشی