2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من بودم. 

بعد نشستم دیگه و کار نکردم فقط در حد سفره جمع کردن 

سه تا خواهر شوهرم میشستن باهم به حرف زدن من میرفتم ظرف میشستم. انگار دیگه منتظر من بودن برم بشورم 

بعد دیگه نشستم و مادرشوهرم یه دعوا انداخت ولی من به چپم گرفتم و گفتم وقتی دخترات میشینن و پا رو پا میندازن بیخود میکنی از عروس توقع داری کار کنه😒

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

من وقتی میرم اونجا مادرشوهرم شام اماده میکنه خوب همه تو چیدن وجنع کردن وشستن باید کمک کنن معمولا با خواهرشوهرم یا تنهایی ظرفارو میشورم جمعیت زیاد باشه دونفری کم باشه میگم تو برو گاز واینازو تمیز کن من میشورم

بقیه چیکار میکنن؟

ما تقسیم کار داریم یکی  آشپزی میکنه یکی خشک میکنه و جمع میکنه  یکی میشوره یکی گاز تمیز میکنه نپتون میکشه میوه ها رو میبره جمع و جور میکنه خلاصه هیچ کس بیکار نیست

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

خسته نشیظرف شستن هم گلایه و تاپیک زدن داره ؟

همه که مثل تو حمال مادرشوهر نیستن 😘 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"