2777
2789

به نظرم جدا شدن روح از بدن خیلی سخته 

و طبق اعمال مون تو اون دنیا ،آسایش و خوشی یا عذاب در انتظارمونه 😔 

و اونجا همممه چی ابدیه 

عذاب ابدی 

خوشی ابدی 

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

هیچ اتفاقی نه بهشتی وجود داره نه جهنمی یه سری خرافات کردن تو مخمون فقط بعد مرگ برای همیشه نیست و ناب ...

خدا گفته بهشت و جهنم هست.

اگه شما خدارو قبول نداری، کاری کن فردا خورشید از غرب، طلوع کنه.

آخه مگه میشه کسی ذره ای عقل و انصاف داشته باشه و خدا و قرآنش رو قبول نکنه؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ اتفاقی نه بهشتی وجود داره نه جهنمی یه سری خرافات کردن تو مخمون فقط بعد مرگ برای همیشه نیست و ناب ...

عزیزم من نمیدونم این حرف رو زدی که مثلا ما بگیم شما خیلی پخته ای یا چی.. ولی باید بگم کاملا برعکس نتیجه داد 

این حرفت نشون داد خیلییی بچه و کوتاه نظر هستید و ذره ای مطالعه ندارید.

یعنی خدا ما رو وارد این دنیا کرده که این همه اتفاقات مختلف رو تجربه کنیم و سختی بکشیم و روحمون رو به آگاهی برسونیم آخرشم هممون نابود شیم و تموم شه؟😂😂

خب اصن چرا آفریده شدیم خانم فیلسوف؟😂

پیرینسس🎀🤍

نابودیه اینکه میگن روح از بدن ما میاد بیرون و تمام خاطرات و شخصیت ما رو هم همراش داره دروغه یه انرژی شاید ازمون خارج بشه ولی اینجوری که گفتن نیست و در واقع اون انسانی که ما بودیم و اون شخصیتی که داشتیم برای همیشه نابود میشه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

جوون های آمریکا و اروپا گرایش به اسلام پیدا کردن شما به انسان های اولیه

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

نابودیه اینکه میگن روح از بدن ما میاد بیرون و تمام خاطرات و شخصیت ما رو هم همراش داره دروغه یه انرژی ...

برای حرفات دلیل هم داری؟

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

خدا گفته بهشت و جهنم هست.اگه شما خدارو قبول نداری، کاری کن فردا خورشید از غرب، طلوع کنه.آخه مگه میشه ...

اقا حالا اصن خارج از اینا

کسی‌ که اندازه سر سوزن سواد داشته باشه و راجب آگاهی روح و جهان خونده باشه حتی از نظر علمی..

میدونه بعد مرگ زندگی تموم نمیشه و روح انسان کلی ماموریت داره .. پس بحث با همچین آدما جاهلی بی فایدست واقعا

پیرینسس🎀🤍

اره همش خرافاته کی قران رو نوشته؟پیامبر؟با چی نوشته؟به قول خودتون قران نمیدونم چند هزار آیه داره با ...

عزیزم اطلاعات بسیار پایینی داری اون زمان مگه روی سنگ مینوشتن ؟نامه های اون زمان رو نخوندی؟

نابودیه اینکه میگن روح از بدن ما میاد بیرون و تمام خاطرات و شخصیت ما رو هم همراش داره دروغه یه انرژی ...

عزیزم میشه انقدر بچه نباشی؟؟؟؟

ما نمی‌آیم تو این دنیا این همه سختی بکشیم و چیزای مختلف تجربه کنیم که تهشم نابود بشیم

کسی ک این حرفو میزنه به خدا اعتقاد نداره اصن و کاملا نا آگاهه 

اگه اینجوری بود ک اصن آفریده نمی‌شدیم راجب آگاهی روح چیزی خوندید؟

چه از لحاظ علمی چه دینی چه هرچی ثابت شده ک زندگی بعد مرگ وجود داره اونوقت یه سری از ( خانومای نینی سایتی ) میان میگن زندگی‌بعد مرگ تموم میشه شما از حرف علم هم بالاترید؟

پیرینسس🎀🤍

مثلا چی تعریف کنید

اموات دیده بود اون که مومن بود زن خوبی بود جایگاهش فرق داشته و امام حسین دیده بود که ایشون برش گردونده بود به دنیا و خیلی چیزهای دیگه اینهایی که برات نوشتم مختصرش بود