2777
2789
عنوان

دختر دوسالم😮😮😮😮

| مشاهده متن کامل بحث + 4125 بازدید | 162 پست
خب باهاش كار كردي بلده پز دادن نداره

اره داره ماشالله داره این بچه همسناش آب و بابا و مامان به زور بگن 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

من خودم تو ۳ سالگی اسممو مینوشتم کلی شعر حفظ کرده بودمالان خواهر کوچیکم که ۶ سالشه فول زبان انگلیسیه ...

امضات خیلی حقیقته عزیزم 

خدا حفظش کنه براتون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه من از وقتی تو شکمم بود جدول ضرب رو حفظ بودباباش میپرسید دو دوتا اون از تو چهار بار لگد میزد یعنی ...

خدا نکشتن دختر.

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

والا بخدا انگار واجبه تو هر تاپیکی حتما ی خودی نشون بدن بقیه هستن آدمای با شعوری مث شما

بگو شعر بخونه فیلمشو اینجا آپلود کن باور کنن خب

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

امضات خیلی حقیقته عزیزم خدا حفظش کنه براتون

همچنین 

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

نه انصافا نمیتونم باور کنم حرفتونوولی اگه راست میگین که باید بگم از بچتون کمتر تشریف دارم چون حوصله ...

حیف دوس ندارم پیجشو بزارم اینجا 

وگرنه میدی خودت عزیزم 

میتونی باور نکنی 😊

حتما عزیزم چطوری میتونم اینکارو بکنم ؟چطور آپلود کنم ؟؟؟

فیلمو که گرفتی تو گوگل بزن آپلود عکس یا فیلم بعد فیلمو بفرس براش یه لینک میده بهت 

اون لینکه رو بفرس اینجا ببینیم

حتما عزیزم چطوری میتونم اینکارو بکنم ؟چطور آپلود کنم ؟؟؟

فیلم بگیر بعد بزن گوگل اپلود فیلم لینکشو بذار اینجا یا داخل امضات 

اگر گذاشتی منم لایک کن بیام ببینم نی نی رو 🥲

I'm tired, not from life...just from feeling too much