2777
2789

سلام دوستان...من نوبت دندونپزشکی دارم دندون شماره ۵ رو میخوام پرکنم از دکترم خواستم اگه بشه با مواد همرنگ یا همون کامپوزیت پرکنه

شما تاحالا دندونای عقبی رو با این پر کردین؟

راضی هستین؟

علاوه براین اون نور که استفاده میکنن من نگرانم باشه

تو هر شهر دنیا که بارون بیاد،خیابونی گم میشه تو بغض و درد،تو بارون مگه میشه عاشق نشد؟!تو بارون مگه میشه گریه نکرد.....

اره من دندون يه دونه مونده با اخرمو با همرنگ پر كردم عاليه

اين متنو بخونين حتما😍❤️👇🏻یکی تو 23 سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو 10 سال بعد به دنیا میاره ،اون یکی 29 سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره.یکی 25 سالگی فارغ التحصیل میشه ولی پنج سال بعدش کار پیدا میکنه ،اون یکی 29 سالگی مدرکشو میگیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا میکنه.یکی 30 سالگی ریس شرکت میشه و در چهل سالگی فوت میکنه،اون یکی 45 سالگی رئیس شرکت میشه و تا 90 سالگی عمر میکنه. تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر.تو توی زمان خودت زندگی میکنی،پس آروم باش از زندگی لذت ببر و خودتو با کسی مقایسه نکن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران چرا

میگم نکنه اون نور که برای اینکه مواد سفت بشه میزنن برای چشم ضرر داشته باشه چون چشممو عمل کردم

تو هر شهر دنیا که بارون بیاد،خیابونی گم میشه تو بغض و درد،تو بارون مگه میشه عاشق نشد؟!تو بارون مگه میشه گریه نکرد.....

اون نور آبی رنگ رو تابوندن به دندونت؟چقدر؟

چند دیقه؟

من از اون نور میترسم

به دکتر گفتم با مواد همرنگ پر کنه گفت اگه دندونت استحکام داشته باشه با همرنگ پر میکنم

سطحی بود؟

مال من رسیده به عصب

خیلی نگران اون نور هستم و اینکه بعدا موادش بیفته

میگم نکنه اون نور که برای اینکه مواد سفت بشه میزنن برای چشم ضرر داشته باشه چون چشممو عمل کردم

نه بابااااا

اگه نگران نوری که اصلا به چشم شما نور نمیخوره

اگه دندون فک پایینه بگو امالگام (سیاه) پر کنه

اگه فک بالاست بگو کامپوزیت (هم رنگ دندان) پرکنهج

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
سطحی بود؟ مال من رسیده به عصب خیلی نگران اون نور هستم و اینکه بعدا موادش بیفته

اگه تخریب دندونت زیاده روکش بهترین درمانه

نه بابااااا اگه نگران نوری که اصلا به چشم شما نور نمیخوره اگه دندون فک پایینه بگو امالگام (سیاه) پ ...

نه فک بالا سمت راست دندون شماره ۵

ینی اگه چشممو ببندم ضرری نداره؟

خیلییییی میترسم😭

اگه تخریب دندونت زیاده روکش بهترین درمانه

نمیدونم

داداشم روکش گذاشت خراب شد

روکش یه کم سخته

دندونم یه ذره ش شکسته و زده به عصب

نه فک بالا سمت راست دندون شماره ۵ ینی اگه چشممو ببندم ضرری نداره؟ خیلییییی میترسم😭

اون دستگاه رو تو دهنت روشن میکنه، نمیگیره رو چشمت که!

خیلی از دندون پزشکا چشماشون رو عمل کردن وهر روز دارن با اون دستگاه کار میکنن، نگران نباش مشکلی پیش نمیاد

اگه بیشتر از پنجاه درصد تاج دندونت تخریب شده، اصولیش اینه که روکش بشه، اگه روکش نمیخوای چون دندون پنج بالا  موقع لبخند دیده میشه، کامپوزیت بهتره