2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بگدره تا بفهمی

اگه فروشنده باشه و با مشتری های خانم زیادی سر و کله بزنه

و یبار بهتون بگه یه مشتری دامن کوتاه پوشیده بود و یچی از دستش افتاد و خم شد چون چشمش خورد یعنی هیزی؟

مدت آشنایی رو بیشتر کن

اگر باشه بالاخره لو میره 

از صحبت هاش ببین چقدر به جزئیات ظاهر خانم ها دقت می کنه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

اونا که مریض گونه هیزن زیاد نمیتونن قایم کنن ذاتشون همینه زود لو میرن مثل برادرزاده من اصلا نمیتونه ...

اونا که اره تکلیفشون مشخصه زود لو میرن

اما اونایی که گه گاهی نگاه میکنن به بدن زنا 

اگه فروشنده باشه و با مشتری های خانم زیادی سر و کله بزنهو یبار بهتون بگه یه مشتری دامن کوتاه پوشیده ...

اگر چشمش بخوره اوکیه.

ولی اینکه اومد بیانش کرد یعنی براش مهم بوده و دقت کرده و بدتر از اون سعی کرده با گفتن این موضوع تو رو تحت تأثیر قرار بده.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

مدت آشنایی رو بیشتر کناگر باشه بالاخره لو میره از صحبت هاش ببین چقدر به جزئیات ظاهر خانم ها دقت می ک ...

بهم گفت دوست ندارم ساپورت بپوشی برای بیرون

گفتم از کجا میدونی چیه

گفت زنداداشم چندبار پوشیده 

زنداداشش با خانواده شوهرش چندسالی داره زندگی میکنه

بنظرت اینکه گفته چندبار پوشیده هیزی کرده؟

مرد پررو معلومه همون اول.حتی وقتی با توعه هی بگه اینجوری آرایش کن اینجوری خوشگل میشی اینجوری لباس بپوش اونجوری چاک سینه ات معلوم بشه و اینا....

چه معنی داره اصن مردا درباره غین چیزا نظر بدن.مرد باید بعد ازدواج اونم. دو سه سال بعد که هی درگیر این مسائل شد بفهمه چی به چیه نه قبلش